![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 375376377378379 717> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dogovoreno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Марко утре треба да не части...му ја оддржуваме..
резонанцијава овде...додека пак тој и овие останативе...
кој знае каде резонираат сега.....
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
rezoniraat na meka pernichka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ма овие нашиве резонатори се жив оган...каков сон сега...
туку ние овде ......
![]() на друго место.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rezonancija na drugo mesto utre
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() И јас сега одам во кревет....сама
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leka nokj blashke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBAR DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN ... PRIJATEN VIKEND ... BIDETE NAJ-NAJ ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DRAGO MI E STO TEMATA REZONANCA ZIVEE ... IAKO ME IMA POSLABO ... OPRAVDANO .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() За сите по едно кафе! Испијте го и имајте убава и успешна резонанција денес! Јас да го допијам кафево на балкон излегувам и се надевам дека денов ќе ми биде фантастичен. Истото ви го посакувам и вам ![]() Изменето од doriangray - 10.Мај.2008 во 12:07 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... koj rano rani dve sreki grabi... se vklucuvam jas... i op kafeeeee.... spolajti dete... mi trebashe posle bajagi losh pocetok na denot vikendashki...
|
|
![]() |
|
MAMAMD ... POZITIVEN STAV PO SEKOJA CENA !!! I GAS DO DASKE !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 375376377378379 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |