![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 717> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fala za kafenceto mamamd, bash mi se pieshe edno
![]() ![]() RUSHKA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Аха...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
koj, jas?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() И jaс се приклучувам на (пред)полноќното друштво! Меrci beaucuop за кафето и тортата, супер ќе ми дојдат, после резонанцијава што досега ја правев надвор. Имено бев излезен надвор и се шетав сам... Резонирав... Прекрасно е... Ве љубам! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
ej, dobra ideja...odamna ne sum shetala sama...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Jeeee! Koлку е добро кога сите заедно имаме иста фреквенција, како овде на темава. Сите позитивни, насмеани, весели, расположени... Алал да ви(ни) е!
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од IQ - 09.Мај.2008 во 23:57 |
|
![]() |
|
inner smile
![]() Изменето од IQ - 10.Мај.2008 во 00:14 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ima edni...jas sega gi isprativ... nenajaveni mi dojdoa na gosti... pa ne mozev da go pijam kafeto so vas....
![]() |
|
![]() |
|
IQ...Доријан те заборави......јас ќе ти кажам...
има народ и по градот и по дома........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Мамамд....добра ноќ....и правилна резонанција во спална...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |