|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 7273747576 172> |
Автор | |
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZOLTIOT ZMAJ-Parketi
CHUVSTVUVAM DEKA SUM UMOREN KAKO DA NEMAM VEKJE RADOST I SHARM SITE SRCA JAS GI POTROSHIV NEMAM POJKE SO SHTO LJUBOV DA DAM MOETO SONCE VEKE NE SVETI TOA E GREVOT SHTO ME POSETI MOETO SONCE VEKE NE SVETI TOA E UMOT SHTO SE OSVETI REF: JAS ZNAM SE KE BESHE LESNO AKO IMAV SOLZI SHTO NEMAAT KRAJ JAS ZNAM SE KE BESHE LESNO AKO GO UBIEV ZOLTIOT ZMAJ MOETO SONCE VEKE NE SVETI TOA E GREVOT SHTO ME POSETI MOETO SONCE VEKE NE SVETI TOA E UMOT SHTO SE OSVETI REF: JAS ZNAM SE KE BESHE LESNO AKO IMAV SOLZI SHTO NEMAAT KRAJ JAS ZNAM SE KE BESHE LESNO AKO GO UBIEV ZOLTIOT ZMAJ JAS ZNAM SE KE BESHE LESNO AKO IMAV SOLZI SHTO NEMAAT KRAJ JAS ZNAM SE KE BESHE LESNO AKO GO UBIEV ZOLTIOT ZMAJ PESNA SO NAJUBAVI NOTI-Parketi POKRAJ BREGOT STOI, SO BRANOT SE BAKNUVA NA PESOKOT NESHTO SI PISHUVA, I REKOV DEVOJKO IZGLEDASH TAZNO NEKAKO NO TREBASHE DA KAZAM NESHTO JAKO A KOSATA STRASHNO ME POTSEKJA NA MORE NIZ KOE PLOVAT DZVEZDI PO NEBOTO GORE I SITE ZNAAT, I SITE ZNAAT REF: VETROT TI SHEPOTI PESNA SO NAJUBAVI NOTI A MENE MI ZBORUVA JAS SUM TOJ JAS SUM TOJ SHTO KE JA CHUVA VETROT TI SHEPOTI PESNA SO NAJUBAVI NOTI A MENE MI ZBORUVA JAS SUM TOJ JAS SUM TOJ SHTO KE JA CHUVA TOGASH OD VODATA ZLATNA RIPKA SE POJAVI I RECHE DEVOJKO NE PLACHI TOJ KE SE VRATI ZNAJ DEKA LJUBOVTA E EDNA RABOTA PREKRASNA NO TREBA DA VERUVASH VO SVOJATA SKAZNA, A KOSATA STRASHNO ME POTSEKJA NA MORE NIZ KOE PLOVAT DZVEZDI PO NEBOTO GORE I SITE ZNAAT, I SITE ZNAAT REF: VETROT TI SHEPOTI PESNA SO NAJUBAVI NOTI A MENE MI ZBORUVA JAS SUM TOJ JAS SUM TOJ SHTO KE JA CHUVA VETROT TI SHEPOTI PESNA SO NAJUBAVI NOTI A MENE MI ZBORUVA JAS SUM TOJ JAS SUM TOJ SHTO KE JA CHUVA VETROT TI SHEPOTI PESNA SO NAJUBAVI NOTI A MENE MI ZBORUVA JAS SUM TOJ JAS SUM TOJ SHTO KE JA CHUVA |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MALO AMORTIZERCHE-Parketi
NE I DA TI DAM CEL SVET JAS ZNAM I DA TI DAM ZLATEN TRON VO MOJOT HRAM DA TI GO DAM OVOJ ZIVOT DA SUM SAM NEMA DA VREDI TI DRUG LJUBISH JAS ZNAM NE I DA TI DAM CEL SVET JAS ZNAM I DA TI DAM ZLATEN TRON VO MOJOT HRAM DA TI GO DAM OVOJ ZIVOT DA SUM SAM NEMA DA VREDI TI DRUG LJUBISH JAS ZNAM, USHTE KOGA BI ZNAEL KAKO SE BRISHE NOKJTA KOGA TI BESHE MOE MALO AMORTIZERCHE, MALO AMORTIZERCHE (SOLO) USHTE KOGA BI ZNAEL KAKO SE BRISHE NOKJTA KOGA TI BESHE MOE MALO AMORTIZERCHE, MALO AMORTIZERCHE NE I DA TI DAM CEL SVET JAS ZNAM I DA TI DAM ZLATEN TRON VO MOJOT HRAM DA TI GO DAM OVOJ ZIVOT DA SUM SAM NEMA DA VREDI TI DRUG LJUBISH JAS ZNAM NE I DA TI DAM CEL SVET JAS ZNAM I DA TI DAM ZLATEN TRON VO MOJOT HRAM DA TI GO DAM OVOJ ZIVOT DA SUM SAM NEMA DA VREDI TI DRUG LJUBISH JAS ZNAM NEMA DA VREDI TI DRUG LJUBISH JAS ZNAM NEMA DA VREDI TI DRUG LJUBISH JAS ZNAM BARBARA-Parketi CRVENI USNI PO MORE PLOVAT, PLOVAT PLOVAT JAS GI PRATIV TEBE DA TE ULOVAT CRVENI USNI PO MORE PLOVAT, PLOVAT PLOVAT JAS GI PRATIV TEBE DA TE ULOVAT A PORANO KE SE SKRIEVME NIZ REKATA OD VINOZITA I SI IGRAVME NIZ ZELBITE TOGASH JAS TI PISHATV PISMO TI NE GO PROCHITA REF: BARBARA TI GI UBI VINOZITATA BARBARA SEGA SE PRAVISH NEVINA O BARBARA JAS SAMO SAKAV DA SI EDINSTVENA CRVENI USNI PO MORE PLOVAT, PLOVAT PLOVAT JAS GI PRATIV TEBE DA TE ULOVAT CRVENI USNI PO MORE PLOVAT, PLOVAT PLOVAT JAS GI PRATIV TEBE DA TE ULOVAT A PORANO KE SE SKRIEVME NIZ REKATA OD VINOZITA I SI IGRAVME NIZ ZELBITE TOGASH JAS TI PISHATV PISMO TI NE GO PROCHITA REF: BARBARA TI GI UBI VINOZITATA BARBARA SEGA SE PRAVISH NEVINA O BARBARA JAS SAMO SAKAV DA SI EDINSTVENA BARBARA TI GI UBI VINOZITATA BARBARA SEGA SE PRAVISH NEVINA O BARBARA JAS SAMO SAKAV DA SI EDINSTVENA DA SI EDINSTVENA DA SI EDINSTVENA |
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ACO KABADAJA-Parketi
(HOR): NIZ BITOLA NOVO MEZE, ACO DON ZUAN IZLEZE I NA DON ZUAN DA LICHI ACO SEKOJ DEN SE BRICHI DOTERAN SO BELI CHEJLI CEL DEN BRKA DALAVERI I NA DRUGARI SE FALI DEKA BRKA CHUPINJA MALI KAPETANI GENERALI BEA NEGOVI DRUGARI KOGA ACO KAPA VAGJA GLATA MU E KAKO LAGJA KOGA ACO KAPA VAGJA GLATA MU E KAKO LAGJA (SOLO) NIZ BITOLA NOVO MEZE, ACO DON ZUAN IZLEZE I NA K**O MOJ DA LICHI ACO SEKOJ DEN SE BRICHI I NA K**O MOJ DA LICHI ACO SEKOJ DEN SE BRICHI JAS NE SUM ODOVDE-Parketi STOJAM I GLEDAM ARNI LJUGE KAKO PLACHAT ZAROBENI VO SEBE SEKOJ SI ZIVEE VO SVOJOT SVET A TVOJOT NA NIKOJ NE IM TREBE VO SONISHTA UBAVI VO SONISHTA LAZNI VO SONISHTA KOI CHESTO SE TAZNI SEKOJ JA BARA SVOJATA SKAZNA SEKOJ JA SLUZI NEGOVATA KAZNA HAAA REF: PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PROBAV DA BIDAM NORMALEN CHOVEK PROBAV DA BIDAM KAKO SITE VAS PROBAV DA SVATAM DEKA OVDE SUM SREKEN DA BIDAM DEL OD NESHTO SHTO NEMA SPAS VO SONISHTA UBAVI VO SONISHTA LAZNI VO SONISHTA KOI CHESTO SE TAZNI SEKOJ JA BARA SVOJATA SKAZNA SEKOJ JA SLUZI NEGOVATA KAZNA HAAA REF: PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE PUSHTETE ME JAS NE SUM ODOVDE |
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strawberry-Parketi
Таа е слатка како Ice cream-doll Ја викам Strawberry Секој ден си игра Basketball Носи маички розеви. Имав многу девојки И сите тие беа убави Но никоја од нив неможи Да биде како Strawberry. Таа е добра како Teddy bear За никој лошо таа не збори Со мене секогаш е многу фер Мојата слатка Strawberry. Еј, Baby специјално само за тебе на Евровизија И да замолчи и никогаш Да не ми прозбори Таа секогаш ќе биде Моја Strawberry. И да замини и никогаш Да не ме прегрни Таа пак ќе биде Моја Strawberry. Таа е слатка како Ice cream-doll Ја викам Strawberry Секој ден си игра Basketball Носи маички розеви. Имав многу девојки И сите тие беа убави Но никоја од нив неможи Да биде како Strawberry. |
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шеќерна-Паркети
Бело лице љубам јас Бело лице љубам јас И да љубам и да гледам И да љубам и да гледам Фајде нема Море душо моја. Шеќерна, зашеќерена Ти калеша неверна. Гајтанве ги мазнев јас Гајтанве ги мазнев јас И да мазнам и да дразнам И да мазнам и да дразнам Фајде нема Море душо моја. Шеќерна, зашеќерена Ти калеша неверна. Црно сливче лижев јас Црно сливче лижев јас И да лижам и да мижам И да лижам и да мижам Фајде нема Море душо моја. На месечина те заборавив-Паркети На месечина те заборавив Во облаци те заборавив Те лажам Само од другите те скрив. Две деца на клупа седат За рака се држат За љубов зборуваат Суровиот свет не им може ништо Во љубов веруваат. Тие две деца сме јас и ти До тебе седам Сите ѕвезди ги изброив Знаеш јас не зборувам многу Јас сум срамежлив Но ти велам: На месечина те заборавив Во облаци те заборавив Те лажам Само од другите те скрив. Обично ти во пролет Изгледаш совршено Но знај јас пак ќе се вратам И ништо не е завршено. |
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попај морнарот-Паркети
Попај го видов јас Попај го видов јас Плови по море Плови по небо Заедно со тебе. – 2 Јас не сум Попај Јас не сум морнар Нејќам да пловам По мориња. Нејќам ни море Нејќам ни небо Јас сум тој Што те сонува. Понекогаш се будам-Паркети Јас тука не припаѓам Јас тука не постојам Во овој свет се исчезнува Во него стојам Заробен, осамен и изгубен. А веќе сум уморен И сакам да избегам Во земјата на чудата Таму времето не постои Таму сме заедно и јас и ти. Понекогаш се будам И гледам празно е И сваќам дека немам шанси Да продолжам без тебе. Понекогаш се будам И гледам тажно е И сваќам дека немам шанси Да продолжам без тебе. Овде никој не ме разбира Овде никој не ме познава Ова е свет на илузии Во нив стојам заробен. Но јас сакам да сум слободен Во земјата на чудата Таму времето не постои. |
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
This rain will go-Паркети
Baby you don’t know Baby you don’t know Baby you don’t know This rain will go. And you’ll never know And you’ll never know And you’ll never know I love you so. You may think I’m a loser,yes I’m not the king But I will allways love you baby If you take my ring. And this rain will go away This cloud is on its dream I know when you close to me Everything goes prefectly. Pepreutki mail-Паркети lagi i prazni srca bez boja pustaat film na koj ti ne si moja povtorno pagjam no nesto me gali dali se toa peperutki mali refren: peperutki mali peperutki mali...dali toa se.. ostana srekja vo pesnata moja nasite srca ispushtaat boja povtorno peam a nesto me gali toa se tie peperutki mali refren : peperutki mali peperutki mali... da toa se... |
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бал-Паркети
Ќе направам бал Ќе те поканам тебе. – 2 Ти нема да дојдиш Ти не си фер Ти нема да дојдиш Да играме валцер. Ќе направам бал Ќе те поканам тебе. – 2 Ти нема дојдиш А тоа го вети Да играме валцер Со свети. – 2 Ќе направам бал Ќе те поканам тебе. – 2 Но,знам дека не си крива ти Сепак мене најслатка си ми Но,знам дека не си крива ти Сепак мене најслатка ми си. Едно млеко и едно кафе-Паркети Едно, едно, Едно млеко и едно кафе Мајка ми ми даде Додека да ги однесам дома Некој ми ги украде. Две, две, Две мастики шарени Си купив во трафика Немав пари да му платам Бабачката се развика. Ми рече: Ти не учиш Ти не слушаш Ти немаш никаква култура, Ти си глуп Ти не сваќаш Ти дечки имаш температура. Вчера имав тепература Денес ми помина. |
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кафеави џуџиња-Паркети
Ноќе, кога сум сам у кревет и ми станува досадно одам во клозет да си пуштам кафеави џуџиња Одозгора од шолјата јас ги гледам и посматрам како скокат и се борат за слобода тие кафеави џуџиња Секое мало џуџе, кафеаво со сите сили за слобода се бори а не знае дека сега во темница потонува и кога плашлив тогаш се спрема ги турка во нови хоризонти и со судбина тешка и мачна приказната завршува приказната за тие кафеави џуџиња I wish-Паркети I wish I had never wished To wish Of being with you.-2 And now I’m lonley too All night I cry for you And I ask the moon to tell me Why can’t I dooo. I’m sorry I’m reallu,really sorry If you feel sorry Of being cruel to me.-2 And now I’m lonley too All night I cry for you And I ask the moon to tell me Why can’t I dooo. Now I’m lonley and blue All night I cry for you And I ask the moon to tell me Why can’t I dooo. |
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шампон за вошки-Паркети
Во аптека и самопослуга Продаваат шампони Продаваат тампони Продаваат балони И авиони. Во продавница за цвеќиња Продаваат трендафили Продаваат каранфили И зелени кокичиња И мали сличиња. Една девојка влезе во аптека Малку почека И срамежливо запраша: Дали продавате шампон за вошки?-2*3 Во аптека и самопослуга Продаваат шампони Продаваат тампони Продаваат балони И авиони. Во продавница за цвеќиња Продаваат трендафили Продаваат каранфили И зелени кокичиња И мали сличиња. Една девојка влезе во аптека Малку почека И срамежливо запраша: Дали продавате шампон за вошки?-2*3 |
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
negativ-tango
Prava ljubav i miris istine jedan pogresan korak i magija prestaje nije umela da se sacuva samo za njega i bila je svacija Ref. Kao krv crvena ruza u rukama kao haljina njena kao zlo sto se sprema njena sudbina je da njegova ostane zauvek, zauvek Nezno mazi joj kosu i sapuce veruj, ovako je bolje za oboje Ref. Kao krv crvena ruza u rukama kao haljina njena kao svega cega vise nema njena sudbina je da njegova ostane zauvek, zauvek postovanje celeee:)) |
|
respect my authoritaaa
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*Moon* nema tekst.EVe go tekstot na pesnata:
Stvari lagane-Tuti fruti oba oka sklopi dobri anđele to sto noćas šutim nije zbog tebe, ti bi nešto brzo da te podigne a meni noćas pasu stvari lagane, a meni noćas pasu stvari lagane. Oba oka sklopi dobri anđele nek oproste mi tvoje dječje godine, ti bi nešto vruće da te zagrije a meni noćas pasu stvari lagane, a meni noćas pasu stvari lagane. Pusti me da drhtim i da sjetim se kako su me njene usne ljubile neke tuge nikad se ne prebole ubit će me zbog nje stvari lagane, ubit će me zbog nje stvari lagane. Oba oka sklopi dobri anđele nek oproste mi tvoje dječje godine, ti bi nešto vruće da te zagrije a meni noćas pasu stvari lagane, a meni noćas pasu stvari lagane Pusti me da drhtim i da sjetim se kako su me njene usne ljubile neke tuge nikad se ne prebole ubit će me zbog nje stvari lagane, ubit će me zbog nje stvari lagane. |
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HIM LYRICS
"Endless Dark" Softly the light shines in through The gates of grace on me and you Deceiving our restless hearts A flickering flame so serene Devours the night so we could see The fear we hold on to so strong But i know where i belong Away from your gods That heal all wounds and light this endless dark Lonely the light shines on you Through the gates of fire entombed Feeding on your love Weak is the blaze that kept me away From cruelty and tenderness embraced Saving my soul no more And i know where i belong Away from your gods That heal all wounds and light this endless dark That shine on you and tame your burning heart That bury my truth right into your arms That worship the tomb of our forlorn love |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gene Pitney-Somethings got a hold of my heart
Keeping my soul and my senses apart Something`s gotten into my life Cutting its way through my dreams like a knife Turning me up, turning me down Making me smile and making me frown In a world that was small I once lived in a time that was peace With no trouble at all But then you came my way And a feeling unknown shook my heart Made me want you to stay All of my nights and all of my days Yeah I gotta tell you now Something`s gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Yeah something has invaded my nights Painting my sleep with a colour so bright Changing the grey, changing the blue Scarlet for me and scarlet for you I`ve got to know if this is the real thing I`ve got to know what`s making my heart sing, woah yeah You smile and Iam lost for a lifetime Each minute spent with you is the right time Every hour, yeah, every day, yeah You touch me and my mind goes astray And baby yeah... And baby yeah... Something`s gotten hold of my hand Dragging my soul to a beautiful land Yeah something has invaded my nights Painting my sleep with a colour so bright Changing the grey, changing the blue http://www.youtube.com/watch?v=7Cxhl8AwOf0 |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7273747576 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |