|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 371372373374375 717> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Начека а .........
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahaaam, haha me usrekivte
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас па и некој маж онаму ставив...само да те развеселам...
и се враќам овде тебе те нема.............си викам што и стана...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more gi vidov mazjacive sega dobar izbor mnogu si mi redovna na temata blagodaram
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Сега ќе морам јас да одам...во шест трба да станам
за на работа....или пак ич да не легнувам....
добра ноќ....
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leka nokj mila blashke, sonuvaj ubavi sonishta
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTROOOOOOOOO REZONATORIIIIIIIIIIIII ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEN !!! UTROVO SLUSAV NA TELEVIZIJA ZA EDEN POIM MOBING ... TOE E PSIHICKO MALTRETIRANJE NA RABOTA ... OVOJ POIM GO SLUSNAV PRED NEKOLKU MESECI OD EDEN KOLEGA ... SAKASE DA MI DOKAZE DEKA GO MOBING-OVALE ... I MNOGU NAPADEN ... I MU VELAM DEKA TOJ NA MENE MI PRAVI MOBING ... SE IZNENADI ... VIKA ... IZVINI ... IZVINI ... I SI ZAMINA ... PSIHICKATA TORTURA NA RABOTA , DOMA ILI BILO KADE E MACHNA RABOTA ... PROTIV TOA TREBA FAKANJE EDNA FREKFENCIJA ... I EDNA SILNA REZONANCA ... PA TIE STO PRAVAT MOBING ... DA GI SNEMA ... ZATOA STO OD TOA VOOPSTO NEMA POTREBA ... SAMO SE HRANI EGOTO NA NEKOGO ... NEKOJ LEV ... MNOGU NAPISAV ... NISTO NE KAZAV .... UBAV SONCEV DEN !!! VO SREDNA SKOLA NAPISA EDEN OD STIP ... NA TEMA KAKO GO POMINAVTE LETNIOT RASPUST ... POCNA .... UBAV SONCEV DEN ... NIE SO DRUGARITE OTIDOVME PO SLIVI ... I SE KAPNAVME OD SMEENJE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро Марко.....
многу напиша ама многу и кажа....
велиш ...мобинг...и јас го слушам ова прв пат...
ама и ти ме капна од смеење.......
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро утро
ајде кафеџии
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро и на тебе Ангелина....
еве и денес ...кој рано рани.........
и ние двете среќи ќе ги грабиме..........
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако ништо друго...ама кафенце има...а и сонце ...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro na site!!!
Prijaten i uspeshen den!!! |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...vakvi ve sakam...pozitivni.... kafe svareno... mili tie na ucitelka...
i marko... UBAV SONCEV DEN ... NIE SO DRUGARITE OTIDOVME PO SLIVI ... I SE KAPNAVME OD SMEENJE .... ... ova spaga vo mobinganje na rabotno mesto... ej sega ti mene kazi mi kako se cuvstvuvam jas koga davam sostav...a nikoj ne pishuva...-ne mi teknuva nastavnicke... a ono na pishuvaat... oti ke mu se smeat... oti odele po slivi... abe deca... pishuvajte sostavi...toa e del od nastavnata programa...a i ucitelkata treba da si ja odraboti platata... Изменето од mamamd - 09.Мај.2008 во 08:31 |
|
Внеси реплика | страница <1 371372373374375 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |