![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 346> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ми недостигаш... па и кога си до мене, а тоа не е добро
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ako te vidam so nekoja,ke te utepam
![]() Изменето од topsexy - 08.Мај.2008 во 23:40 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ПРИБЕРИ СЕ МАЛКУ!...ЦЕЛ СВЕТ ТЕ ЧИТА!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
koj toa?
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..НЕ Е ЗА ТЕБЕ!..ТИ СИ СИ ВО РЕД..ТИ ДОЛИКУВА..! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dobro togas
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...make love not war
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ti si moja voda,ja sum tvoj ogan
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
....НЕМА ШТО ТИ ДА МИ КАЖУВАШ!!!
|
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
jas te sakam najmnogu!!!!
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
I hope the ring you gave to her makes her finger green, I hope when you're in bed with her-you think of me..I would never wish bad things but I don't wish you well
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Sakam da ti kazam...izvini,navistina mi znacis mnogu...nema nikogas da te zaboravam
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
NEMOJ DA JA ZABORAVIS, ZADRZI JA ![]() |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
spanko eden!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |