|
Што е најпотребно за една врска да биде успешна? |
Внеси реплика | страница 123 44> |
Автор | ||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Мај.2008 во 14:27 |
|
искреноста нели, покрај другото...
|
||
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....da pokraj toa,,,,,,,,,,,,pocituvanje,,,ljubov,,,,,rzbiranje,,,,sex,,,,,vnimanie,,,,i ako mi tekne uste nesto ke dopisam.................
|
||
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto ti vredi da si iskren , koga ne e postuvas? sto ti vredi da si iskren , koga ne komuniciras so partnerot? sto ti vredi da si iskren , koga nemas razbiranje? mnogu raboti se bitni za da uspee edna vrska! Samo nekoi se pobitni a nekoi ne tolku... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...drugarstvo prvo pa posle drugo, sho ako ima sve, ako ne mi ide muabet so nejze, ako ne sme na branova dolzina, sve e dzabe...ili ona "how can we be lovers if we can't be friends...
|
||
Album
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- samo iskreniot poshtuva !! - i nekomunikativnite znaat da se iskreni - ako ne se sl*gash vo nesto , ne znaci deka ne si iskren |
||
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kao well mislam
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da vo pravo si Album
no zamisli, mi kazuvas iskreno deka si me prevaril, a jas 100 pati sum ti rekla da ne mi kazuvas nikogas, znaci ne me postuvas!!! zamisli jas sakam da ti kazam nekoja prikazna koja mi se ima deseno vo detstvoto a ti ne sakas da me slusas, ako ne znaes ubav muabet da napravis sto mi vredi deka mi kazuvas, ne sakam da te slusam ( iskren si) bitna e i iskrenosta, no jas licno pre bi rekla slazi me nekoja sitna rabota, ama bidi komunikativen! |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искреност и трпение пред се а и компромисност
Изменето од blueprayer - 08.Мај.2008 во 16:05 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Album
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO EDNO NE MI E JASNO !
KAKO MOZE DA SE RECE DEKA PARTNEROT ne e komunikativen ako za nesto ne saka da komentira... P.S PA ZAR NA SEKOJA ANKETA SE DAVA ODGOVOR ? samo toa kazi mi go !!ne navleguvam, dajle ........ |
||
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako jas na partnerot mu kazuvam nesto, znaci cekam nekakov komentar od nego, inaci ic ne treba da "komuniciram" so nego
|
||
Album
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А да не сакаш пак, да ти коментира за тоа ЗОШТО КАКО ДЕВОЈЧЕ НЕ СИ САКАЛА ДА СЕ ШМИНКАШ, ебате бејла!!!... ако вреди да се коментира ОК..ако не ИДЕМО ДАЈЛЕ...НАТРАГ НЕМА!!! |
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...abe ne se raspravajte, eve ja definicijata ja smislile lugeto...vo drugarstvoto ima se i iskrenost, vernost i kompromis, za dzabe u diplomata od matichno ne stoi "brachni drugari"...na koj li mu tekna toa...mamata...
|
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e ...well... ( i pak si vo pravo ) nema tuka sto da se raspravame
Изменето од seka - 08.Мај.2008 во 16:55 |
||
Внеси реплика | страница 123 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |