IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 137>
Автор
Порака
Asterix Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:50
Originally posted by Asterix Asterix напиша:

kakta bjazevut?

mja zevut svinski but !
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:50
смеење  смеење  смеење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:51

ама ти овчи ја викаш намигнување

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:51
газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење

upsголема%20насмевка..ova za drug beshe nameneto газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење

Изменето од ZeZnAtA - 08.Мај.2008 во 13:53
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:52
jakti jakti kokice
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:53
комшиница мица звани башка ластовица
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:53
sekogas koga vo kafic ke pustat trans elektro ...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:54
...baram trofazen steker da butnam toa prstite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:55

Изменето од zbunet - 12.Мај.2008 во 23:16
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:59
Blue%20Sky%20Heart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 23:43
...tvoite omileni casi...edna mi padna i kvalitetno se iskrsi ispustajki melodicen zvuk...zvukot se razlivase zaedno so staklenata sol...tolku sitna, tolku fina, kako prasina...delce od povrsinata na mesecinata...lebdev...dosta bese pazenje...me gledas zacudeno dodeka molnji svetkaat od moite oci i stisnatite vilici kade zabite mi se resetki za nesakajki ispusten zvuk na slabost...moram da ostanam cvrst....ne smeam da te gusnam, nitu uteha da pobaram...zabraneto e...mozebi nekogas ke ti stane jasno, a najverojatno ne...
Sega samo ke te miluvam molkum...iznenadena od neznosta sto ti ja pruzam iako ne e momentot...moite prsti baraat nacin da zaboravat zasemetuvajki se od magijata na tvoeto telo...moite usni ne miruvaat, no ne go kazuvaat ona sto me prasa...priguseno rzam...usnite mi se kako Magelan sto go otkrivaat svetot...od kade trgnavme, tamu ke se vratime...uzivam vo gletkata na prelivot na svetlinata od tvojata kosa...vodopad sto iskri...oci...kolku bi sakal da moze da gi baknam...se nafrliv na dlankite...tolku nezni, tolku meki...pofini od usni...miris sto onesvestuva...moreto polno so branovi pred mene se otvara...se soblekuvam i nurnuvam...me zapliskuvas...slatki kapki...sakam da potonam i zaboravam, sakam da izceznam na toj nacin od ocite na ostatokot na svetot koj i onaka nema da zabelezi nekoj razlika...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 01:03
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 01:18
Samo vistinski maz ne se srami da ja razgoli svojata dusa, da gi pokaze svoite cuvstva, oti kaj nego, what you see is what you get, sto ima na povrsinata - ima i vo dlabocinata. Toj nema potreba od maska sto ke go zastiti od potsmevot na svetot. Nego svetot ne moze da go povredi. Moze samo taa.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 09:02
pogledom me miluesh ko da me dodirueshголема%20насмевканамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.