|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 131> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова ми е многу познато......мислам дека нема Прилепчанец...
кој нема именден.......една од тие сум и јас...и кај мене
годинава ...локаа...вино...ракија и пиво......и не само тој ден...
туку и другиот...на патерица... ...и нема поголеми... зезатори...
од нас........
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
more i pesna ke udrime ako treba blaska ludilo , neizbezno i prilepskiot majtap , na sekoj zbor kapacee
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe coek da su duma pred da reci nesto...oti mozi da si go okrka
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
чоек и да си дума........пак че го окрка ..... нема спас од прилепски мајтап |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро утро драги прилепчанки и прилепчани , нокта релативно тивко помина во прилеп , да се надеваме дека и денес денот : ќе биди убав исполнет со добро расположение , ентузијазам и среќа
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ооооо....добре дојде Блек...од Прилеп во Прилеп...
ај за Хекотр разбравме дека беше во странство...ама ти
ем тука ем те нема...ебаго....
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Ова ми звучи како некое официјално соопштение ...
на радио............релативно тивко ...........
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изминатата недела во Прилеп се одржуваше
фешн викенд...Мики Црнокрак се испофали
од гостопримливоста на Прилепчани....ај да ве чујам
како помина сето тоа...имаше ли добри модели...........
|
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epten se zanesuvaa!!!!vo eden kafic posle revijata sedea na nekolku spoeni masi, i maski i zenski manekenii baraa na tv da ima isklucivo fashionne sakame nie prilepcani mnogu mnogu ufircani prepotentni "smizli i dzekcinja".
a inaku modelite koi gi nosea bea super
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ako ne sakate ne gi pokanuvajte i nema da idat. I na vas ne vi se pogoduva. |
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ako ne sakate ne gi pokanuvajte i nema da idat. I na vas ne vi se pogoduva.[/QUOTE] nie gi kanime site luge...od sekade...nikoj ne znae odnapred kakvi se.... ...samo tie ne treba da vnimavaat kako se odnesuvaat, ne deka nie ne gi sakame ....zosto e glupavo da se zamisluvaat nekoi jaki zvezdi
inaku site se dobredojdeni....ako procita pogore sto rece blaska miki crnokrak go istaknal naseto gostoprimstvo....i ne se fakaj odma za kavga, za moment pomisliv deka si licno zasegnat od komentarot!!!
sekoe dobro
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nie gi kanime site luge...od sekade...nikoj ne znae odnapred kakvi se.... ...samo tie ne treba da vnimavaat kako se odnesuvaat, ne deka nie ne gi sakame ....zosto e glupavo da se zamisluvaat nekoi jaki zvezdi
inaku site se dobredojdeni....ako procita pogore sto rece blaska miki crnokrak go istaknal naseto gostoprimstvo....i ne se fakaj odma za kavga, za moment pomisliv deka si licno zasegnat od komentarot!!!
sekoe dobro [/QUOTE]
Ako ne podnesuvate takvi luge togas OK e , ostanete provincija, nemora nikoj da ide vo Prilep. |
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne znaev deka iskopleksirani smizli i t.n fraeri pravat eden grad da bide metropola a drug provincija...
fala za mislenjeto sto go imas za prilep
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So ogled na toa sto ve bie los glas ( citaj grad na mafijasi i robijasi , tutunski skelinja vo centarot , skandali na utakmici, nasilstvo i huliganstvo ) , malce Glamur ne bi stetel na imidjot na gradot. Ova go mislam najdobronamerno , a ti kako sakas svati ja kritikata. |
|||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |