![]() |
|
ПМС - Пред менструален синдром |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MOZE LI DA TI SUGERIRAM MARIA DA POCHNESH SO NEKAKVA AKTIVNOST
MENE MNOGU MI POMOGNA YOGA-TA,NE ONAA MEDITATIVNA TUKU REKREATIVNA.IMA MNOGU "FINTI"TAMU ZA OSLOBODUVANJE OD SEKAKVI BOLKI.NE ZBORUVAM SAMO ZA FIZICHKITE. ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Мама, 6 години се бавам со хата јога, прво со тренер, асега сама.
Помага, не да не помага, а особено пранајамите...но тоа е тоа, ќе соработувам со неизбежното до климактериум. ![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
И да се надоплнам со мама, и јас сум за рекреативна а НЕ и за медитативна јога
![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
На кој начин? Имам проблеми со желудник па не сакам многу да експериментирам. |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Na istiot nachin na koj go piesh i kafetinot,samo shto
Baralgin e podobar i e bash za takvi bolki.Kafetin ne se preporachuva mnogu poradi pritisokot.Probaj-sepak e individualno. Za informacija postoi i Spazmex(mislam seka pravilno go napishav) ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Фала мамма, ќе побарам баш. Инаку имав лошо искуство со Кетнал, не го препорачувам.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
Baralgin-za ovoj imam slushnato deka e mnogu shteten za zeludnik, osobeno kaj mladi devojki i ne se preporachuva
|
||
![]() |
||
|
Da,Ketonal ne sekoj moze da go podnese,pogotovo onie so slab zeludnik. Za IQ,...se shto vnesuvash vo zeludnikot kako lekarstvo e losho,se reshava eden problem a se provocira drug,zatoa...shto pomalku lekarstva,no nekogash sepak ednostavno-morash. Koj kolku moze da go podnese e individualna rabota. Soveti od vakov tip ne se bash preporachlivi,kako shto rekov se e individualno.. |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ja kazuvam sho sum chula, ne odgovaram za kazanoto
![]() Изменето од IQ - 04.Мај.2008 во 02:14 |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
Ne znam dali moze da se najde vo makedonija toa... firmata e similasan a toa se malecki zrncinja, i se vikaat SEPIA... koga idam na odmor obavezno imam nekolku poracki ![]() ![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
mojot PMS e uzasen
zivi luge jadam
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
Дудуловски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
|
Страшна работа
![]() |
||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
||
![]() |
||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|
uf...togas...sto da kazam...raspolozenie mi e na nivo |
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
voopsto i da go nemam sam po sebe...samo da ne uspee nekoj da go izvlece od mene....eeeee togas
![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |