|
Дали се каете и за што? |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | ||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne samo sto se kaam, tuku i nemozam da si prostam kako si unistiv 2 ipol godini so "toj"
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ha ne e se frleno,, se lazes |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja i den denesen gi kakam rabotite i ne mozat da si prostat zosto unistile golem del od svoeto vreme so mene
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavrsiv so toa...sega si nadopolnuvam za se sto sum propustila...i duri i poslatko mie.....ali kako nekoj nemase togas malku da me "tresni" po glava da se osvestam
a sega ne se kaam za nisto...
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Направи го тоа што сакаш да го направиш. Живеј го животот. Ако е убаво уживај во него, ако не е, тоа е само лошо искуство од кое ќе научиш за понатака. Само никогаш немој да се каеш." Сакам да верувам во ова, звучи многу убаво, но реално ние сите се каеме за нешто во животот.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako neznaeme kako da se rodime , ostanuva da naucime da ziveeme
ako dobro te razbrav? a? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E so mu fali na Kaka ?
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се раѓаме не по наш избор,ни останува да си ја направиме живеачката што поугодна...како,тоа е муабет за во некоја друга тема.Овде,поентата на темата ми беше да си кажеме дали и за што во животот сме се покајале.Дали,гледано од денешна временска дистанца,постојат работи кои требало,а не сме ги направиле или сме ги направиле,а не требало... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AHAM
LELE KOLKU SUM GVUPAV |
||
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ај сеа не ме нервирај!!! Знам дека очекуваше друг одговор,ама не сакам да го свртам муабетот на друга страна.И не се каам поради тоа |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AHAM
LELE SUM USHTE POGJUPAV |
||
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај нека ти биде кога си запнал (подоцна ќе се каам зашто вака ти реков) |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se kaaaaaaaaj nikogas koga mislais deka si bila vo pravo
|
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se kajam sto ne ja sretnav porano dodeka i maftav koga zaminuvase so svoite prikolici na koi ne im se gledase krajot
|
||
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |