|
Љубовта умира |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A imaat vrska parite so odrzuvanjeto na ljubovta ?
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne zlato moe, toa e materjalizam a ne ljubov
|
||
apce
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aaaa...dusice moe......kolku e umna ona...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ONAA ljubov nikogas ne umira..
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
onaa rabota ?
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
onaa de
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta se ubiva
nikogas ne umira ,nego ja ubivame, nekogas brzo, nekogas poleka vo golemi maki |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
onaa ljubov ?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja zbuni
i taa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бравос бе анакине , понекогаш го поттикнуваш сомнежот во мене |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekogash svesno,nekogash nesvesno(nekogash namerno,nekogash sluchajno)no sekogash bolno |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AKO E VISTINSKA NEMA DA UMRE!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema da umre toa go kazam no lesno moze da se ubie ljubovta kolku i da e golema e mnogu pati mnogu nezna i krevka silata ne e vo samata ljubov nego vo celta za zacuvuvanje na istata |
||
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E DA VO PRAVO SI,MOZE DA SE UBIE....... |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |