![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 366367368369370 717> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Браво мамамд...верувам дека ...си ...добра домаќинка...
а ова слатково има баш работа...во девет води.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...sam ako ne se zaglavish nikoj ne ti glavi... devet vodi aj nekako... ama lani zaboraviv da stavam limontuz pa mi shekerdisa... sega da me vidish... limontuzot do cigarite... bidejki niv ne gi zaboravam... i limontuzot nema da go zaboravam...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... zar sumnjash vo mene... aj zdravje ke ostane nekoja tegla za proba...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() MAMAMD VREDNA......EDNA TEGLA ZA PROBA CUVAJ OBAVEZNO ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
...zdravo rushke... ke ostane ...za proba... za prijateli...
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRA VECHER REZONATORIIIIIIIIIIIIIIII ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRA NOK ... IMAJTE UBAVI SONOVI ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DOBRO UTROOOOOOOOOOOOO REZONATORIIIIIIIIIIIII.... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEEEEEN !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...aj i od mene dobro utro... iako ne mi bash najdobro... me unishti ova vremevo... kaj li se skri sonceto????
|
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
DORRO UTRO NA SITE!!!
LEK I USPESHEN DEN!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Dnes golemiot sin ima rozden den!!!
Povelete site!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Sunlight,нека му е честит роденденот на твојот син и само здравје,среќа,љубов да му го осветлуваат патот!
Добро утро и од мене! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Se nadevam deka e dovolno golem za vakov podarok... neka mu e sreken rodendenot.... sto i kusur rodendeni da slavi...
![]() ... ova poslednoto za gordata mamicka... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 366367368369370 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |