|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam dali bi imala sili za takvo neshto!
i da prostam, nishto nema da bide isto kako porano i nikogash povekje nema da mu veruvam kako porano. poarno da ne doznaam oti ke mu go otsecham Изменето од IQ - 06.Мај.2008 во 22:05 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bas me nasmea..
I jas taka mu se "zakanuvam" na mojot, samo da ne go izlaze gavolot da me izneveri, more i niz solja ke mu go pustam, da ne moze pak da si go zakrpi!..
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wow,...ovde stanuva opasno...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Opasno ami kako!... Neka si znae so go ceka, ne posle da vika oti ne me predupredi?!.. I toa na spienje ke go nacekam, koga e najmal otporot!..
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobra ideja |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во практикумот штом жената ти набила рогови и тоа и се прсотува , вообичаено е да се повтори , се врти мислата , штом ми прости еднаш ќе ми прости уште еднаш , рековме во реалниот живот ,многу случаи што знам , тоа е така
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednas i Ricard Gir da go zaebat ova zenskive
|
||
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako e taze vrskata,znaci mesec,dva da,i normalno ako e prvo i edinstveno ama ako se raboti za dolga vrska ne prostuvam nikako,najgolem protivnik sum za neverstvoto.Nikogas ne bi prostila.
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не би простила неверство. Мислам дека веќе еднаш пишав, љубов и неверство не одат заедно. Ако случајно тоа го направи, ако му простам, не осудувам двајцата на ужасна врска.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
podobro nikogas da ne doznaam... no ako bi doznala... hmmm... mislam deka bi prostila... mislam deka nevernosta nema nisto zaednicko so ljubov, i so posakuvanje da bides so nekogo za sekogas zaedno! mozebi gresam no do sega ne sum bila vo taa situacija..
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke prostam i ke si zaminam.
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj niso neznae od napred
pak samo hipoteticki pisuvate |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
verojatno ne...zasto somnezot sekogash ke zivee vo mene
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |