|
Кога силна жена ќе се заљуби |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...helicopterche...ako chekam ja lichno nekoj da mi kazue u zivotot sho i kako da praam, ebi mu majkata, ke si ziveev so mama,(zasho ravnopravnost u sekoja vrska e utopija-edniot sekogash vodi) ali posho nemoze da mi kazue nikoj sho i kako da si praam, (sho ne znachi deka ne prifakam umni idei od polesniot mozok...ili lepsha polovina)...bekarche ke si bev sea, a ti ako sakash da chuvash vozrasno "dete" ok e ali za tebe... |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SILNA ZENA???
VO KOJA SMISLA SILNA??? SITE SE SILNI,SITE SE NEZNI-VO ZAVISNOST SITUACIJATA I POTREBATA. SEKOJA ZENA MOZE DA BIDE POSILNA I OD NAJSILNIOT MAZ I NAJNEZNA KOGA SE RABOTI ZA CHUVSTVA. |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
apce, mazite sakaat sposobna zena ama ne komandos spored mene smetam deka sekoj maz treba da bide barem pola chekor ponapred od zenata, da ja vodi za rache niz zivotot...toa ne znachi deka ja vleche za nos ili deka ne ja pochituva... normalno deka odluki(osobeno vaznite) se donesuvaat zaedno i normalno deka se slusha mislenjeto na dvajcata za sekoja rabota pa se doagja do reshenie... kako shto kaza sensei mazot ne saka konk*rencija i natprevar so negovata zena, povekjeto(mozebi i site!) se chuvstvuvaat povekje MAZI ako zemaat pogolema plata od zenata,ako se pouspeshni od nea vo rabotata, toa za niv znachi deka se sposobni da se grizat za semejstvoto, a i zenite sakale da priznaat ili ne, povekje go pochituvaat takviot maz! |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MISLAM DEKA SE POMESHAA LONCHINJATA....
RAZGOVOROV SE DVIZI VO NASOKA RAMNOPRAVNOST NA SOPRUZNICITE VO SEMEJSTVOTO... |
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve vi go odgovorot na site MACO tipovi
|
|||
apce
|
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za da ne citiram ova se odnesuva na Well
kako "najgolem" MACO na forumot ke ti kazam deka sekoja zena
cuva po edno golemo dete, neli odime po vas vi gi sobirame corapite
po hodnik, prinesi mi da jadam, kreni gi tanjirite,aj svari kafe,
podaj mi go daljinskoto i t.n. e pa ako ste tolku "vozrasni" i samostojni
za da ne bidete deca pravete si gi i ovie raboti sami
|
|||
apce
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pfffffffff...ja iam bolje reshenie za toj vash "problem", em ke si zborite po cel den em nema da vi e teshko mnogu, nit prevari ke ima em raznovisnost-edna sina edna kumur zena najmalce a bogami i poishe ako treba...POLIGAMIJAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga silna zena kje se zaljubi stanuva ranliva
|
|||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога силна жена ќе се заљуби, таа сака силно, силно!!! И многу, многу, како и секоја друга жена. Како и секој друг кога е заљубен, не зависно дали е маж или жена. Оти љубовта не познава граници, ниту во години, ниту во полови. Љубовта е таа, една, единствена, облагородувачка.
|
|||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..balkanska ramnopravnost...rabota na rabota...i site obvrski doma...ama neli e silna zena...zaljubena...znaci e i izdrzliva... ...pa sega silinata kje ja pokaze i so ragjanje 4-5 deca.... e toa tie koga silna zena kje se zaljubi... |
|||
Mala Budala
Група Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
if you break my heart l'll break your face
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kje ja iskomentirash mojata izjava Mala Budala?
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
togas vekje ne e silna ....... se otkazuva od site principi i pravila .......
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ete dobar komentar
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |