|
Што мислите за градот Струмица? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 31> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Култузин и Тончи браво...
Тончи...еве ја од искуство (дека сум со една нога од таму) ке ти кажам дека навистина има појке девојки него машки. Може само не си налетал баш на нив. А дека се убави-убави се тоа е факт. Според мене најубавите (и девојки и машки) се во и од Струмица. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj od kade e,...najubavo mu e,...se !,...duri i rima ima,...ete pak,...
....dobro de,...ima i ,...crni ovci ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу црни овци..имам примери за тоа до милион и назад...ама само слеп може да рече дека Струмица не е прекрасен град
|
|
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEVOJKITE SE POSLEDNOTO STO TREBA DA SE SPOMNE ILI PORADI KOE TREBA DA SE ODI VO STRUMICA. MENE LICNO NE MI SE POSEBNO ZATOA STO SITE SE KAKO EDNA ISTI STIL ISTA MODA I MNOGU MNOGU OPASNO MNOGU KIC, UZAS , A ZA TOA KOLKU SE SMINKAAT DA NE ZBORUVAM. OSOBENO MI SE GADI KOGA KE IZLEZES NA KAFE VO DVA SAATOT PORUCEK TAKOV PO BERMUDI, I KOGA KE TI VLEZAT GIMNAZIJALKITE NASMINKANI ,STIKLI OD PO 15 cm , NORMALNA DEVOJKA NA SVADBA NEODI TAKVA A NE NA SKOLO ILI NA KAFE. ZATOA MISLAM DEKA E DURI I NAVREDA ZA STRUMICA KOGA SE POTENCIRAAT DEVOJKITE. LICNO MNOGU POVEKE MI SE DOPAGAT BITOLCANKITE , DEVOJKI SO STIL NEMA STO; ILI STIPJANKITE SO NIVNIOT TEHNO STIL. Изменето од kultuzin - 06.Мај.2008 во 17:07 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле лом ме напрај.......ама не се шминкам многуууууууууууууууу
|
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE NI OCEKUVAM TIP KAKO TEBE DA SE SMINKA MNOGU. VSUSNOST UBAVINATA DOAGA ODVNATRE A NE PREKU SMINKATA. DEDOMI VIKA ZENA SE BIRA NASABAJLE KOGA KE STANE OD SON. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
у право бил дедо ти
|
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEDO E STARI DASA , EKSPERT ZA ZENI, NORMALNO DEKA E VO PRAVO. TUKU MUABETOT ZA STRUMICKITE ZENI E SAMO MIT SPORED MENE. MEGUTOA ZA VKUSOVI NE SE RASPRAVA. INAKU ZA DA TI SE DOPAGAT STRUMICANKI TREBA VKUSOT DA TI SE DVIZI VO TURBO FOLK PRAVEC, ZNACI TAA UBAVINA NA PRIMER. A JAS SUM SOSEMA DRUG TIP. SO OVA NE SAKAM DA KAZAM DEKA VO STRUMICA NEMA UBAVI ZENI , TUKU DEKA NE SPAGAT VO OBLASTA NA MOITE SVAKANJA ZA UBAVINA. SEKOJA CEST NA ISKLUCOCITE I ONIE KOI SEPAK KOLKU TOLKU ODSKOKNUVAT OD TURBO FOLK STEREOTIPOT. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ја не сум по турбо фолк
ама сепак ми се убаи |
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA UBAVI SE OD SILIKONI NEMOZAT DA DISAT , A OD SMIKA LICATA IM SE UKOCENI KAKO NA KUKLI. NE ZAFRKAVAJ. ZA MENE UBAVINATA E UMETNOST A NE KIC. ZA MENE UBAVINA E MILA JOVOVIC |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
топ е мила јовович ама сеа ептен ги напрај струмичаните парајлии па се со пластика и силикони..дај не зезај нема врска...ја тоа го немам видено
|
|
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA TOA E I PROBLEMOT STO ONAA ZA KOE NEMAAT PARI GO POKRIVAAT SO KIC PODMETKI, NADMETKI, TRI KILA SMINKA I DRUGI RABOTI , ZA KOI TI SIGURNO KAKO ZENSKO SI PODETALNO INFORMIRANA. INACE KAKO DA SI OBJASNAM DEKA NEKOJ IDE VO EDEN SAAT POPLADNE DA PIE KAFE SO TRI KILA SMINKA NA LICETO . SMINKATA E DE MO DE OSOBENO PO DEN. KAZI MI KOI DEVOJKI VO SVETOT OSVEN SRBINKITE I BUGARKITE I MAKEDONKITE NAVLECENI NA BUGARSKA I SRPSKA MODA SE SMINKAAT. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чек чек чек....збориш ко тоа да ги има само во Струмица...немој така друже...кој сака шминка не се сели во Струмица. а тоа за македонки бугарки србинки немам поим брат не се замарам....јас само можам да кажам што ми се свиѓа а што не.
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se dopaga Strumica,kako grad a i narodot mi se dopaga onaka temperamenten:)Sea odkako ja izgradija Strumica zalici na super grad koj ima so so da se pofali..bravo
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |