|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 45678 29> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA PROSTIS MORA PRVO DA JA ZNAES DEFINICIJA ZA NEVERSTVOTO:
NEVERSTVO E KOGA DVAJCA POGRESNI PRAVAT VISTINSKA RABOTA Изменето од anakin - 29.Ноември.2007 во 14:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека НЕ...
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE nikako ne bi prostila
Neverstvoto e dokaz deka ne se pocituva ljubovta sprema partnerot,deka voopsto ne se pocituva ni kako licnost |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pomirene ne dolazi u obzir.
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da mu prostis, nema da zaboravis. A toa ke izleze na prvata krivina vo vrskata i pak ke dojde do neminovniot kraj. Znaci prostuvanjeto na neverstvo e samo prolongiranje na krajot.
|
|
aurelianus
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ако постоела вистинска љубов,треба да се прости!Така јас мислам!
|
|
8"
|
|
kibritce
Нов член Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пааа...што знам..незнам.
мала шала нема простување у никој случај. толку од ја |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA PROSTUVANJE!!!!
|
|
ahinora
Група Регистриран: 14.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако можеш да обичаш, трябва да можеш и да прощаваш.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма какво простување...до сега никој не бил толку добар со мене за да му простам такво нешто....кога е крај е крај се знае. седнувам сама со себе, сваќам дека само егото ми е малце згмечено но дека за некое време ке го набилдам пак и ке си почнам со нов старт. и што понатаму???? понатаму пак е исто како и пред него...супер е се!!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете како стојат работите!?? Значи додека сте во врска вие можете да изневерувате, а ако бидете иневерен/а тогаш нема простување!
Сепак не би простила ни јас |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Romani4ka
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se prosti neverstvo e najgolema greska ! Toj/taa moze toa pak da go naparvi , ke si misli koga ednas mie prosteno ke moze i pak da mi se prosti i ke si tera po negovo ili nejzino. Koga ednas ke izneverat i nema da im bide prosteno ke ja naucat lekcijata i drugupat ke razmilsat 2 pati pred da naparvat takvo nesto. Jas nikogas ne bi prostila neverstvo toa za mene e naj odvratno nesto!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako me izneveri so zgodno zensko, ednas ke i prostam, zosto sekomu moze da se sluci...no so masko ?...nikogas !...ke ja ubijam odma !...zosto sekoj onoj sto trza po masko mora da e perverzno bez razlika na polot...osven po mene
|
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne definitivno, vo krajni slucai samo ednas i nikogas poveke
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |