|
Кога силна жена ќе се заљуби |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za sve** te znae kolku trosis
hehehhehehehehehehe
priznaj sepak imate tajni
zdravo vlecko
Изменето од anakin - 19.Декември.2006 во 12:57 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
он ми ги купува... не се големи тајни бе анакин камо сите да имаат тајни како мене |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uf sigurno za dzingle bel dyingle bell kje ti kupi
naj naj najubavi
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..f**k hell, I ain't afraid of no woman...dve nek se ke gi zauzdam garant po moe da e...inache da sho da praat koa cel vek gi vikale nivnite roditeli sine i sea gi vikaat taka, posho nemale sinoi...losh film sekako...i taka puno e skopjevo so zeni...4 : 1...eeeeeeeeeeeejjj, interventen uvoz na mashko e potreben...raspishujte kvoti...bez davachki nek bide toa...ke ostanat prchlite Skopski bez takvoto...ja neznam stvarno zasho ima dignati tolku curi u skopje koa em se shuti em bodat em ne se u pozicija da se ponashaat taka, mesto da se fini i skromni u ponshanje oni skokat...a kaj...u propast garant... |
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e so e taka
"mazot naj ubavo se cuvstvuva" drn drn
em saka sposobna zena pokraj sebe ama ne moze da se sooci so toa
aj definirajte se sto sakate
ili ke imate pokraj sebe nekoj ramnopraven na vas
ili nekoja flegma "koja ke ve uspokojuva"
i ke dozvoli da ja vodite( za nos)
|
||
apce
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vodi me za nos kolku sakas, ljubov moja...ma za sto sakas vodi me
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tebe bi te vodela za race |
||
apce
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....dusice moe komandantsko...ako, moite pretci bile vojnici i vo genot ni e da bideme poslusni...
|
||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slinata zena ako uspee da se zajlubi ke ja saka taa licnost zasekogas
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........SITE ZENI NA NEKOJ NACIN SE SILNI......................I TIE SO KARIERA I TIE BEZ KARIERA.................A POSEBNO KOGA E ZALJUBENA................
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
жените како и ние мажите штом се вњуба снимаат филмој исто како и ние , само нивните се малку поболни од нашите , во секој случај ако силна жена се заљуби тогаш БЕГАЈТЕ ЗМИИИ И СМОКОЈ ќе паѓа жестоко рокање 6 часа на ден
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I so sega, kraj na svetot?!... Ili silnite zeni ne znaat da ljubat?!.. Ili ne mozat da imaat kvaliteten partner pokraj sebe?!.. Ili ako se vljubat mora da prezemat uloga na zrtva, ili da begaat ili da se borat?!... Za sto da se borat, za ljubov?!.. So kogo da se borat, so onoj vo kogo se zaljubile?!.. Da begaat od nego?!.. Da mu bidat zrtva?!.. Pih!..
Koga silna zena ke se zaljubi umee silno i da ljubi!..
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored mene...so true!
|
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |