|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOVTA E VECHNA I NEOGRANICHENA ... A ROK NA TRAENJETO E ZARADI NAS ... ZATOA STO NIE KAKO LUDJE PROPADJAME ... SE RASIPUVAME ... ZDRAVO KEJT ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEN !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za tebe Marce, drugarce moe
i nemoj ti mene se rasipuvame
de ne si imame raspravija na ovaa ziveacka
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KEJT ... SO TEBE NE MOZE DA IMAME RASPRAVIJA ... AMA LJUBOVTA E BOZJA PRIRODA ... NEOGRANICENA I VECNA ... AMA NIE NEMOZE DA BIDEME STALNO ZALJUBENI KAKO VO ZABAVISTE .... SME SE ZALJUBILE VO ZABAVISTE ... I TOA POMINALO .... SREDNA SKOLA ... I TOA NI POMINALO .... MENE BUBULICA STALNO MI IZLEGUVALA NA NOSOT NA VRVOT ... I TOA POMINA ... ETE TOA NE E TRAJNO .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e kako gospod
koga ni e ubavo - veruvame vo nejzinata vistinitost i mokj koga ne, .... ete taka |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak ispomesaa ebaanje so sakanje...koga zborat za ednoto u stvari mislat na drugoto...
|
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, postoi....ama vo prikaznite....sala...postoi sepak postoi
|
|
Sweet *M*
Нов член Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da...Da...Sekako deka postoi vistinska ljubov...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja e vistinska
ili ima plasticna nekade??? treba pocesto do gi gledam top shop , izgleda |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postoi
|
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
sweet-v
Нов член Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi...otkako ke se pronajdes so vistinskata licnost megu vas mora da postoi i vistinska ljubov kolku i da trae taa postoi sekogas i sekade...(po moe)
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene nesto ovde ne mi e jasno Ako postoi ljubov,narecete ja vistinska,iskrena...ili kako sakate,toa si e LJUBOV.Ne e vistinska samo koga nekoj laze deka ljubi |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam deka postoi, ima samo navika, a za sekoja navika ima i odvika
Изменето од is no good - 27.Јули.2008 во 06:02 |
|
www.komiti.org
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја добивам толку често како настинка, ама како идат годините поретко настинувам, значи сум се поздрав
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |