|
Астрални патувања |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
In the name of science ke se rasprasam za deckoto dali e vozmozno da stapam vo kontakt so nego, makar sto mi izgleda deka tesko ke odi .... |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nagovori go da stane chlen na forumov, ke mu naripame site, mora da kaze
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega ke vi kazam sto znam za negovite dozivuvanja.......koga spiel go napustal teloto i go gledal svoeto telo kako spie a toj se naodjal na nekoi mesta na koi nikogas porano ne bil.Znam i deka letal no najvazno od se e deka vrakanjeto e rizik, nemoze mnogu dolgo da bide "nadvor" i deka ne smeat da go razbudat....e toa e najgolema opasnost da ne se razbudi poftorno.Ova e informacija od nego direktno od pred nekolku god.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stvarno inetersno. Sums lusala za vakvi storii od lugje. Koga bi gi doziveala verovatno bi mi bilo strav posle.
|
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam chitano deka gi dozivuvame za vreme na son ama ne sme svesni za toa... |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа се вика Out of Body Experience и за такви искуства постои една стара книга, во која писателот (доктор) правел интервјуа со многу пациенти кои доживувале клиничка смрт или кои од разни други причини имале слични искуства. Јас никогаш не верував во тоа, а денешната наука има сосема логично објаснување за тие работи!!! |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ke go pishesh ovde toa logichnoto objasnuvanje james?
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се праам наудрен!!!! Ќе пишев одма! Не ми текнува баш 100% како беше, па да не тропам.... ама ај чим си запнала.... Беше нешто во врска со работата на мозокот... имало таму некакви надразнувања на некои делови од кортексот кои предизвикувале чуство како да си надвор од телото и како да гледаш со други очи..... (не знам... треба да проверам па да ти кажам сигурно)!!!! |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam slushano vakvi objasnuvanja, ama edno ne mi e jasno, kako togash moze nekoj svesno da go pravi toa |
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам... И уште едно друго прашање - како може да гледа толку далеку???? Дури до Америка, да речеме! Затоа јас викам - дај малиов да го земеме на едно унакрсно испрашување со машина за лажење!!! |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mashinata nema ni da mrdne ne laze deteto jas mu veruvam
|
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas mu veruvam zatoa sto go poznavam....so takvi raboti ne se sheguva. |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
darkangel
Група Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Астрална проекција...ве молам некој нека ми ја каже техниката прекрасно би било зарем не мислите така, кога би можеле сите да се одвоиме од ова ограничено тело
верувам во ова и би сакала да го постигнам...ама кааакоооо???? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO POMOS NA LSD |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |