|
Вашиот сон |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ja le me milo se razbudiv... a zirnav tamu na nasheto mesto... nema kafe...aj trk... miloto mamino vredno.... ...mamma zabelezuvash deka sum raspolozena ...aj pogodi od tri pati...zoshto... Изменето од mamamd - 04.Мај.2008 во 22:03 |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се откажувам од своите соништа...
Сонував...дел од сонот ми се оствари. Сонувам и ќе сонувам...има уште толку многу за остварување! |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako ja onadam kako na son, ne ja ceka nisto arno
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mojot son e jave..
Go sonuvam i ziveam sekoj den...
Malku po malku...
Cekor po cekor...
Se do vecniot son...
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ja mnogu chesto sonuem, ponekogash se budam, i pishuvam toa sho sonuem...ne davam da mi kidne nisho...
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...јас се надевам дека мојот сон ке се оствари...надежта последна умира...и нема да го споделам со вас мојот сон...мој е, и само мој...
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne uspeav da fatam moderatorka...ama ja ke si sonuvam
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prekinat-nasilno,veke ne sonuvam
|
|||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сонував како имам четири мали слатки црно-бели кученца дома . Беа стари по четири години, но никако да пораснат. Живееја во една кошничка. (Јас никогаш не сум чувал куче.) Знае некој да го протолкува ова?
|
|||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
со оглед на тоа колку е саатот, ќе стаса кај и да е
Изменето од filmadzijka - 08.Мај.2008 во 01:17 |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sonot e samo simbolicka analiza na nasite planiranja
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...onoj od mislite ..nikogas,ama zatoa toj sto go sonuvam pri spienje..nema utka.
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
имам еден битен во животот : детски сон...
дом, широки прозорци, види се вода, многу вода... сакам еден ден да гледам од тие прозорци. |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што сме биле ние мирољубив народ... мирот во светот ни е поважен и од љубов и од кариера и од луксуз... а и од секс богами...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |