IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 571572573574575 729>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:47
................a ne fala ne pusam...cigariголема%20насмевка
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:47
јас само од време на време сум тука...што да се прави...виша сила
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:50

ме подсети на еден мој бисер од порано.
Седиме кај мене на тераса,мешано друштво,пиеме кафе и се зезаме...кога едно време јас снемувам цигари и одам да дрпнам некоја од дедо ми кој тоа време пушеше Југославија.
Се враќам,палам тутунот и еден од другарите запрепастено ме прашува што пушам.
И ја како од топ-Кога немам,пушам што ќе фатам.
И ден денес ме зезаат за тоа
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:51
bibce,mila dali si podobra?....kazi mi te molam deka e podobro i ne mora da zimas cigara,smrkaj kafenceto so nas
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:52
...................da dobra sum....ne sum super................ama e ok.ne se zalam.....pijam kafence so vashe drustvo.......i si uzivkam................бакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнеж

Изменето од bibce - 05.Мај.2008 во 10:53
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:54
Слушајте вие двајца ваму,јас не пијам кафе со било кого...Како можеме да бидеме поинаку кога сме вакви-млади,здрави(како кој,добро де),надвор сончево,птички цврцорат...Море ќе ве носам негде надвор на кафе...Некогаш-наскоро
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:55
......moze biba.............jas ne odbivam...............negde na nekoja ubava letna terasa..............moze................da uzivame vo priroda...............голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:56
а на Маки нема да заборавам дека му должам уште нешто да проплакне грло после кафе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:56
Мој човек си Биб...не сме бадијала Биб
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:57
kafeto e ritual...nego nemoj da zaboravas na fanta-shokata...ne mozam bez vkusot na bozel....a za pienje...ide leto...samo ti oporavi se 100% i ideme na kafence i shokata,za mene,a vie sto ke piete..ne znam Biba_G..ti castis prva?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:57
.....a sto toa.....nekoe wiski mozda a????????ili ne pieme alkohol.................?????????......ej decki a be denes e gurgovden ili utre??????збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:58
........aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................ke pieme shokata...............i ke bide shokantni.........brejjjjjjjjjjjjjjjjj.....................odime 100%..................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:59
Ја частам прва кафе и шоката,а после ти незнам дал ќе поминеш само со тоа...танана...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 11:00
Тоа Маки ни е по шокатата-јас со години сум и верна на Цоцацолата
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 571572573574575 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,355 секунди.