|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 571572573574575 729> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................a ne fala ne pusam...cigari
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас само од време на време сум тука...што да се прави...виша сила
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме подсети на еден мој бисер од порано. Седиме кај мене на тераса,мешано друштво,пиеме кафе и се зезаме...кога едно време јас снемувам цигари и одам да дрпнам некоја од дедо ми кој тоа време пушеше Југославија. Се враќам,палам тутунот и еден од другарите запрепастено ме прашува што пушам. И ја како од топ-Кога немам,пушам што ќе фатам. И ден денес ме зезаат за тоа |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bibce,mila dali si podobra?....kazi mi te molam deka e podobro i ne mora da zimas cigara,smrkaj kafenceto so nas
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...................da dobra sum....ne sum super................ama e ok.ne se zalam.....pijam kafence so vashe drustvo.......i si uzivkam................
Изменето од bibce - 05.Мај.2008 во 10:53 |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушајте вие двајца ваму,јас не пијам кафе со било кого...Како можеме да бидеме поинаку кога сме вакви-млади,здрави(како кој,добро де),надвор сончево,птички цврцорат...Море ќе ве носам негде надвор на кафе...Некогаш-наскоро
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......moze biba.............jas ne odbivam...............negde na nekoja ubava letna terasa..............moze................da uzivame vo priroda...............
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а на Маки нема да заборавам дека му должам уште нешто да проплакне грло после кафе
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мој човек си Биб...не сме бадијала Биб
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kafeto e ritual...nego nemoj da zaboravas na fanta-shokata...ne mozam bez vkusot na bozel....a za pienje...ide leto...samo ti oporavi se 100% i ideme na kafence i shokata,za mene,a vie sto ke piete..ne znam Biba_G..ti castis prva?
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....a sto toa.....nekoe wiski mozda a????????ili ne pieme alkohol.................?????????......ej decki a be denes e gurgovden ili utre??????
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................ke pieme shokata...............i ke bide shokantni.........brejjjjjjjjjjjjjjjjj.....................odime 100%..................
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја частам прва кафе и шоката,а после ти незнам дал ќе поминеш само со тоа...танана...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа Маки ни е по шокатата-јас со години сум и верна на Цоцацолата
|
|
Внеси реплика | страница <1 571572573574575 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |