IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 570571572573574 729>
Автор
Порака
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2008 во 23:19
i jas ti se pridruzuvam da nepies kafeto sam i da ne gi jadesh sam
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2008 во 23:21
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

i jas ti se pridruzuvam da nepies kafeto sam i da ne gi jadesh sam

...blagodaram na drushtvoto candy girl...bash e slatko koa se lapa u drushtvo slatko...трепкање
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2008 во 23:23
da da

no sega za zal mora da ve napustam pa kafeto za drug den ke go ostavime da go dopieme
cao cao
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:38
Кај ми е друштвото за денешното ми трето кафе?
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:39
Biba_G.....jas sum tuka so kafeto do mene...kade si ti wonderwoman?   
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:39
Чек да земам еден тутун да припалам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:42
Е вака е сега потаман...како си си наместив...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:44
ако де...ќе ве причекам
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:44
lele...mi go razubavi denot...aj si vikam i jas da si pripalam tutun..ama ne mi se pafkase sam....sega imam super drustvo...kafence...eve si zapaliv i cigarce... zapali mila ?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:45
i.................sto se pravi tuka deckiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................kafe koj ke praviголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:45
ехеее,пола ја издував
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:46
ајде бибце...таман си на време
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:46
..................biba mila.................kaj si ti..........makijaveli................mi nedostigate..................големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 10:46
тутун?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 570571572573574 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.