|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 570571572573574 729> |
Автор | |
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ti se pridruzuvam da nepies kafeto sam i da ne gi jadesh sam
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...blagodaram na drushtvoto candy girl...bash e slatko koa se lapa u drushtvo slatko... |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da
no sega za zal mora da ve napustam pa kafeto za drug den ke go ostavime da go dopieme cao cao |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај ми е друштвото за денешното ми трето кафе?
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biba_G.....jas sum tuka so kafeto do mene...kade si ti wonderwoman?
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чек да земам еден тутун да припалам
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е вака е сега потаман...како си си наместив...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако де...ќе ве причекам
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele...mi go razubavi denot...aj si vikam i jas da si pripalam tutun..ama ne mi se pafkase sam....sega imam super drustvo...kafence...eve si zapaliv i cigarce... zapali mila ?
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i.................sto se pravi tuka deckiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................kafe koj ke pravi
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ехеее,пола ја издував
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде бибце...таман си на време
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..................biba mila.................kaj si ti..........makijaveli................mi nedostigate..................
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тутун?
|
|
Внеси реплика | страница <1 570571572573574 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |