|
Која книга би сакале да ја прочитате? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 20> |
Автор | ||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mnogu se tie sto sakam da gi procitam i sto mi ostanale neprocitani (kako sto kaza nekoj), ne mozam da izdvojam edna, se nadevam deka ke najdam i vreme (vo skoro vreme)...
|
||||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Исти очи.........хехе веќе ја прочитав.....
|
||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Charlotte Sometimes од Penelope Farmer! Книгата е стара и знам за неа многу одамна, бидејќи на основа на книгата The Cure ја имаат снимено истоимената песна. Никогаш до сега не сум се потрудил да ја најдам! |
||||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
lele ja obozavam daniela stil,za zal mn retko se naogjaat nejzinite romani,ili pa jas ne znam kade da gi baram! |
||||
She sells seashells by the seashore...
|
||||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се работи за ЕРАГОН... трилогија е, ама не знам дали е излезена од печат последната книга... јас ги имам прочитано првите две и можам да речам дека не се ништо посебно, авторот можел и подобро, а за филмот не коментирам ништо. Само првата книга е екранизирана, колку што знам... А ако се прашувам јас... многу книги би сакала да прочитам... штета што денот има само 24 часа... Изменето од Evenstar - 28.Април.2008 во 15:25 |
||||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Госпоѓа Даловеј од Вирџинија Вулф
|
||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
"akasha zapisi", preska ja vidov, ne znam od kogo e ama sakaaaaam ja knigavaaaa
|
||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да ја дочитам оваа што ја читам моментално, ја почнувам Сексуална теорија во три расправи од Зигмунд Фројд . |
||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
КИМ од Киплинг, ја земав на англески јазик во Будимпешта за 1 евро нова, ама никако да стигнам до неа.
|
||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Danica
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дефинитивно би сакала да ја прочитам "Кодот на Да Винчи". И мислам, општо, дека книгата е подобра од филмот.
|
||||
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да книгата е подобра од филмот, гледан ми е филмот ,читана книгата.
|
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако ти е некоја помош- јас ги земав книгите од библиотеката "Браќа Миладиновци",со тоа што ми рекоа дека ги издаваат во комплет и дека не ги делат...Ако ти е уз пат-помини и прашај си,можеби ќе ти ја дадат само таа книга. Исто,ја имам видено и во неколку книжарници низ Скопје. |
||||
Matea
Нов член Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дефинитивно сакам да ја прочитам "Кодот на Да Винчи", но за брзо време ќе ја почнам.
Можам да ви ги препорачам "Името на розата" од Умберто Еко и "Папата Јована" |
||||
Внеси реплика | страница <1 910111213 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |