|
Разум или емоции? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 36> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехе е па едно ќе е... |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во врска со темава ке го цитирам Joseph Joubert, бидејки апсолутно се сложувам со кажаното од него: ''Разумот може да ни каже што треба да избегнуваме, но единствено срцето ни говори што треба да направиме'' |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skoro da e dobro |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razumot e realnost, emociite se nerealni fantazii
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ziv ne se predavam
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozam veka da biram u DNK-ta mi e...zatoa ke kazam emocii
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
realni ne realni, sekoja osoba ima emocii, i ne mozeme bez niv! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas davat MAT ,, sekogas
ako nedavat , so da vi kazam f**king roboro |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emociite se kako gladni pilinja vo gnezdo sto civkaat bez prekin i cekaat da gi nahranime i otposle koga mislis sozreale i treba da letnat od gnezdo...fijuuuuu !...tup !...dole na glava...mrtva emocija od koja se hranat lesinarite i go koristat momentot
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro ti e ova
alegoricno |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razumot me vrzuva so pojasi za ludacki krevet, a emociite mi pruzaat noz za da gi isecam i kidnam i da se budalam niz svetot...lugeto pocesto gi pamtat po nivnite budalastini nego za nivnite umni dela
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koa ke ja vidam u mini,
me obzemaat emocii.... Stom se soblece, sosema razumno svakam deka koa se goli site se isti...!!!!! Изменето од којсумјас - 04.Мај.2008 во 18:02 |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja koj go zedov naume me vodeva emocii posle stanav razumna i umna mnogo sea go voza kako so saka ja
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slatko,..mnogu slatko |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |