![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 360> |
Автор | ||
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Deka cela nok ke treba da ostanam budna i da pisuvam esej.....zaboravivi deka mi e za utre
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
БАРСА ќе победи
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
|
Covecki e da se gresi....sepak Mancester pobedi ![]() Изменето од IzGubEnA - 29.Април.2008 во 23:52 |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Se podrekov nokta bese odvratna! ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
сега знам...... ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
....КАУБОЈСКИ ФИЛМОВИ ..ТИЕ ДЕ ..СО ЈАВАЊЕ,НЕ БИВА ДА СЕ ГЛЕДААТ ВО СРЕД БЕЛ ДЕН....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
znam deka si gi potroshiv site pari
![]() |
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
znam deka sega raboti
![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
знам дека за денес доста беше.си одам за некоја минута....ама Аце ке го задавам ропак еден невиден!
Изменето од blueprayer - 02.Мај.2008 во 14:38 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
знам дека син ми е голем спанко...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
znam deka majka mi e najgolemo mrcalo
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
знам дека син ми е спанко на квадрат
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
znam deka ne si zdrava
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
знам дека не сум здрава
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |