|
Слобода |
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slobodata e ,...da im se "kachuvash" na glava na dugite,...vo bilo koj smisol,...ako sudime po ova,...zemjava e najprimer za sloboda na chovekot,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i e, da ti kazam pravo!
gola sloboda, dodusa, ama jbg, sloboda e sepak!!!
ziveli!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pod gola sloboda gi podrazbiram onie pet minuti div seks koi se naogaat nekade izmegu dokazuvanjata
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој човек со себе носи некоја тежина,
тој што сака, и ќе успее да ја отфрли, ќе ја спознае слободата...!!! Тој што нема храбрсот и сила да го направи тоа, вечно ќе копнее по неа...!!!! |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
snaga i hrabrost... hmmm... samo si pomislil li na "zrtvite" ? |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...жртви секогаш ке има...без разлика дали си слободен или не...доколку не си слободен, самиот си жртва...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sloboden seks ...so kogo sakas i kako sakas...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga niedna misla ne te opteretuva
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kratko i jasno! TAKA e! |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pri seks !
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sloboda e da pies kafe so kogo sakas, a ne so kogo moras
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слобода е да го вдишуваш денот со полни гради, без да размислуваш дали утре ќе те нема.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bi znael deka utre ke me nema, denes bi ripal i skokal zosto od utre ke imam edna griza pomalku
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne smeam da bidam sloboden... Ne smeam da zrtvuvam nevini.... samo zaradi mojata sloboda.....!!!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |