IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Разум или емоции?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разум или емоции?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 36>
Автор
Порака
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 02:17
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Krevetot e nadobar covekov prijatel, ilinajgolem covekov neprijatel,koga kako...!!!!

Хехе е па едно ќе е...
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 02:44

Во врска со темава ке го цитирам Joseph Joubert, бидејки апсолутно се сложувам со кажаното од него:

''Разумот може да ни каже што треба да избегнуваме, но единствено срцето ни говори што треба да направиме''

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 02:48
Originally posted by moira moira напиша:

Во врска со темава ке го цитирам Joseph Joubert, бидејки апсолутно се сложувам со кажаното од него:

''Разумот може да ни каже што треба да избегнуваме, но единствено срцето ни говори што треба да направиме''

skoro da e dobro

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 08:27
Razumot e realnost, emociite se nerealni fantazii
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 09:12
Ziv ne se predavam
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 09:19
ne mozam veka da biram u DNK-ta mi e...zatoa ke kazam emocii
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 09:43
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Razumot e realnost, emociite se nerealni fantazii

realni ne realni, sekoja osoba ima emocii, i ne mozeme bez niv!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 09:48
sekogas davat MAT  ,, sekogas
ako nedavat , so da vi kazam
f**king roboro
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 09:50
Emociite se kako gladni pilinja vo gnezdo sto civkaat bez prekin i cekaat da gi nahranime i otposle koga mislis sozreale i treba da letnat od gnezdo...fijuuuuu !...tup !...dole na glava...mrtva emocija od koja se hranat lesinarite i go koristat momentot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 09:57
газење%20од%20смеење dobro ti e ova

alegoricnoголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 11:12
Razumot me vrzuva so pojasi za ludacki krevet, a emociite mi pruzaat noz za da gi isecam i kidnam i da se budalam niz svetot...lugeto pocesto gi pamtat po nivnite budalastini nego za nivnite umni dela
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 18:02
Koa ke ja vidam u mini,
me obzemaat emocii....
Stom se soblece,
sosema razumno svakam deka
koa se goli site se isti...!!!!!голема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од којсумјас - 04.Мај.2008 во 18:02
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 23:56
ja koj go zedov naume me vodeva emocii posle stanav razumna i umna mnogo sea go voza kako so saka ja
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 01:12
Originally posted by blagorodna blagorodna напиша:

ja koj go zedov naume me vodeva emocii posle stanav razumna i umna mnogo sea go voza kako so saka ja

Slatko,..mnogu slatkoсреќа

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 36>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.