|
Статусот на жената во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 25262728> |
Автор | |
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темплариус, што јас сум побарал е мое барање. Никаде не побарав од твое име.
Марија - сериозно - патлак во Западна Македонија значи пиштол (дури и во Охридско). Инаку - жаргонот што се користи во Скопје и некои други градови, потекнува истотака од идејата за пиштол. Сериозно предупредувам - БЕЗ ОФФ ТОПИК КОМЕНТАРИ! |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се разочара човек...
Од лицемерие, искривување на општопознати зборови и глума, удирање каде највеќе боли....страшно. Ај лека ноќ на сите. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омер - ЈАС БАРАМ ОД ТЕБЕ ДА СЕ ИЗВИНИШ ЗА ВЕЈЦЕ, не заради Темплариус, а заради сите нас! Ако не се извиниш, немаш место на форумов!
А Темплариус истотака го опоменав за коментарот што го упати кон Аиша! |
|
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За брат ти во Вејце ти одадов сочувство,тоа многу убаво го знаеш.Знаеш дека таму паднаа и многу други браќа. Но,Темплариус,тоа не ти дава никакво право да ги напаѓаш сите муслимани,и да правиш од сите нас овде на форумов терористи,муџахедини,вехабисти итн.Без разлика на се што ти се случило,нема да наидеш на толеранција за таквите твои испади.Ова морам јавно да ти го кажам. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА ЗИДАРСКИ, АМА ОВДЕ СЕРАБОТИ ЗА ТЕРМИН КОЈ Е ДОБРО ПОЗНАТ НА ТЕРИТОРИЈА НА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА, А ОМЕР Е ОЧИТО ПИСМЕН И ДОБРО ЗАПОЗНАТ СО ЗНАЧЕЊЕТО НА ЗБОРОВИТЕ. ТОЈ НЕ ЗБОРУВА НА ДИЈАЛЕКТ ЗА РАЗЛИКА ОД БРАЌА МУ....А ЈАС НЕ СУМ ОД ОХРИДСКО. НИШТО НЕ Е ОФТОПИК ДОДЕКА НЕ ИЗЛЕЗЕ НА ВИДЕЛО. ДОСТА Е ЛИЦЕМЕРИЕ. |
|
|
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омер - последен пат барам од тебе извинување!
|
|
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш имајте убави мигови на овој форум,и се надевам дека ќе ви биде многу подобро без нас.Банирај ме Зидарски,од мене НИКОГАШ НЕМА ДА ДОБИЕШ ИЗВИНУВАЊЕ. |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТОТАЛНО РАЗОЧАРУВАЊЕ.
|
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo senkite sumolat bucno koga gromovite se tivki Omere...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа доволно зборува за тебе, за твоите вредности и за тоа колку си човек и човечен. Паѓаат во вода сите твои муабети за хуманост, за добрина!
Ти благодарам за искреноста барем, но таков човек нема место на овој форум! |
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омер е исклучен на еден месец. Престанете со коментари во врска со тоа.
Темплариус - и од тебе очекувам да се извиниш на Аиша, затоа што навистина немаше таков контекст во нејзиниот пост каков што ти спомнуваш. Недоразбирање е... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omer, koga veke si znael za lichnata tragedija na Templarius povrzana so Vejce, zoshto voopshto go spomna toa mesto vo replikata do Templarius ???
Ochigledno toa si go napravil znaejki deka ke nanesesh neizmeren bol ! Izvini, ama jas takvo neshto nemozhev da si zamislam deka mozhe da se sluchi na ovoj forum, bez obzir kolku i da bide diskusijata megju chlenovite ognena. Zarem mozhe da se spomnat brakja, sestri i roditeli vo vakov kontekst ??? I zarem mozhe toa da izleze od usta na eden vernik ? Sto te navredi tebe lichno Templarius tolku teshko za da mu vozvratish na vakov nachin ??? P.S. Zidarski, jas sum go pishuval kometarov dodeka ti si go baniral Omer, pa tekstov izlaga nekako zadocnet. Sepak, go ostavam tuka bidejki navistina nikogash do sega ne sum bil tolku rezigniran od komentar na nekoj chlen. Изменето од Messenger - 04.Мај.2008 во 03:14 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok I se izvinuvam na Aisha za mojot post so koj ja navrediv i so sekoj drug post so koj sum ja navredil na bilo koj nacin ... se nadevam deka izvinuvanjeto ce bide prifateno...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И останаа само светците. Каква милина!
|
|
middle is best... i believe in science
|
|
Внеси реплика | страница <1 25262728> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |