|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 922> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenot nad mene trgna li konecno za Skopje?? ili uste go ceka petok?
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenot nad mene e zainteresiran za moeto odenje vo skopje! uste go cekam petok :/, ama nikako da dojt! kaj i da e uste 2 dena:)) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenu nad mene, normalno deka sum zagrizen za tvojata sreka, a posto celo vreme velis deka sakas da odis vo Skopje ondak bas me interesirase dali trgna i dali konecno setas nekade srekna niz Skopje
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Членот над мене радиоактивен да не е или работи со Хомер?
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenkata nad mene stalno go brise inboxot
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Clenu nad mene dobro dojde mi faleshe, ke se vidime obavezno
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenu nad mene, bi te zamolil da i kazes na clenkata nad tebe deka imam uzasno radioaktivni misli
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IVANCEEEEEE mila clenot navistina nad mene e RADIOAKTIVEEEENNNN
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenke nad mene sigurno deka ke se vidime.......
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
petok ili sabota ili nedela zdivni malku od patot Clenu nad mene i votka ke piemee
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenu nad mene povtorno izvinuvanje, no ke sakas li sega na ovaa clenka nad tebe da i kazes deka ustvari jas sum nuklearna centrala... Изменето од Ghost |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeeeeee clenke nad mene, nemoj so tie munja brzini na temava, dur jas napisav ti si ckrtnala veke, taka da kazi mu na clenot nad tebe deka se izvinuvam ali nema potreba da ti prenese nisto, posto sega si tocno nad mene
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj clenu nad mene ne se ljutam ne se nerviraj da ne napravish nuklearna katastrofa
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema galje clenke nad mene, imam trojna zastita od kaj nuklearniot karburator, baska sto mie ISO 9001, i baska sto sekoj den go filtriram... E sea, mos ce otepaat Makedonija poradi mojava nuklearka, ali velam ali e muslimansko ime i se koristi samo vo muslimanski srtedini
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |