|
Статусот на жената во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 2425262728> |
Автор | |||||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ФЕРУК, затоа само реков НЕ Е ДОКАЖАНО, иако не е исклучено дека таа била грешницата спасена од каменување, дека таа е и жената со алабастерниот сад...која го полила Исус со скапоценото миро и Му ги избришала нозете со својта коса...во домот на еден грешник...За тоа има цели теолошки истражувања. Можеби била-а можеби не била. Но суштината е прошката. Исус дошол за болните и грешните. |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Добро,сега те разбрав.Ти благодарам. П.С. ФАРУК не ФЕРУК,зарем е толку тешко? Изменето од Omer El Faruk - 04.Мај.2008 во 02:01 |
|||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Halid drzhi se za temata.
|
|||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Vratete se site na temata i prestanete so lichni prepukuvanja.
|
|||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ajde, dosta beshe veke.
|
|||||
|
|||||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ај јас да се вклучам во дискусијава.
ПРВО - АКО НЕКОЈ ПИШЕ УШТЕ ЕДНА ПОРАКА ОФФ ТОПИК - ВЕДНАШ ЌЕ ГО БАНИРАМ!!! ВТОРО - Омер - имаш опомена за спомнувањето на Вејце! Знаеш многу добро каква е ситуацијата и ако си човек - очекувам да се извиниш за тоа!!! Халид - баниран си на една недела за упатување на лична закана преку форумов! ТОА НЕМА ДА СЕ ТОЛЕРИРА, СУМ КАЖАЛ МНОГУ ПАТИ!!! Темплариус - во врска со коментарот на Аиша - не барај поттекст каде што нема. За коментарот на Омер, веќе пишав. Марија - патлак е пиштол на тој дијалект. И да повторам - АКО НЕКОЈ ПИШЕ ОФФ ТОПИК ЌЕ ГО БАНИРАМ!!! |
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
za razlika od k*ranot vo biblijata statusot na zenata ne e OFF TOPIK
|
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Многу лесно можат да настанат недоразбирања.Еве јавно ќе ти се извинам што се почувствува навредена.
|
|||||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Омер - чекам извинување за Вејце!!! ЈАВНО!!!
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
i bi trebalo da se izvinis oti tocno znaes so znaci PATLAK na cela teritorija na Republika Makedonija ej ne sme site od tvojot kraj Изменето од anakin - 04.Мај.2008 во 02:47 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Епа значи зборот сеопак е општо познат
Дали тоа значи дека е злоупотребен како збор со повеќе значења? |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Izvinuvanje za Vejce od moja strana ne e POBARANO niti nekogas ce bide pobarano - jas ne prifacam nikavo izvinuvanje za Vejce - tamu e ubien mojot brat i se ograduvam od sekakvi baranja za izvinuvanja od moderatorot.
|
|||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||||
Omer El Faruk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ќе биде кога Темплариус ќе и се извини на сестрата.Само тогаш,инаку НИКОГАШ! |
|||||
Внеси реплика | страница <1 2425262728> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |