|
Разум или емоции? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 36> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...hmmmmmmmm...ne deka se protivam nesho na postov, ama mislam deka zivotot bez deca i nema logika nekoja...tuka e kluchot, vo reprodukcijata e smislata na zivotot barem pogolemiot del...toa... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
zatoa prirodata smisli ovoj zaeb so emociite |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas rekov ne smees sekogas da ostavas razumot da odlucuva |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I tie so necista sovest ke si ja upokojat dushata, ne se sekiraj... |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe,mani razum,...chuvstva,...toa me pravi chovek,
Pa ..kud puklo...puklo..koga ke dojde losho,ke upotre*am razum togash i onaka chuvstvata zaminale.. |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ima samo razum bez emocii,
e polovina covek!!! Koj ima samo emocii bez razum, i isto polovina covek! Znaci za da bide celo, mora da e pola pola!!! Ili procenti se u prasanje!!! |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам за разумот, ама емоцииве ми се катастрофа... не знам што би било разумно да сторам за да се кренам на емотивно поле...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidi pomalku emotivna...!!!!! |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најубаво е да си легнам... тогаш најмалку ќе бидам емотивна...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
De ma ne se ljuti odma pa ti...!!!!
Poslusaj koa ti kazuvam za emotivnost...!!! |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехе не се налутив ни најмалку... меѓутоа не можам туку така да си ги победам емоцииве затоа најубаво во кревет... ама ако имам некој кошмар ќе биде весело
|
|
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krevetot e nadobar covekov prijatel,
ili najgolem covekov neprijatel, koga kako...!!!! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krevet e krevet
a emocija nema vrska so krevetot noze i na parket |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |