![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 666667668669670 1093> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobri pesni, dooobriiiii
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
premnogu ja sakam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
da stanam i da ne filozofiram tolku
![]() ![]() Изменето од seka - 03.Мај.2008 во 14:36 |
|
![]() |
|
taor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
Земјо македонска.
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ми се кива
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...mi se jade kiva, od zemjata Makedonska, i da ne filozofiram tolku zasho premnogu ja sakam, a bashka ima i dobri pesni dobriiiiiiiii, i imam golemo srce za nea i zatoa i ja sakam zasho e dobra mnogu so mene, i bi napred da ide ona, ama komshijata na Moira- milata ja gushka mnogu...pa nemoze da mrdne napred...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
вади розовите очила!
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ja sum majko panker lut, skrshen cviker kondur zut...
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
f**kung life....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
IQ mi se luti?????
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
е зш вака сеа
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne ti se lutam Biba_G
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ми падна камен од срчкава
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 666667668669670 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |