|
Слобода |
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srceto tvoe samo za ljubov e tuka?
moeto e za se tuka, od srce sakam ova, ona.... me razbiras ... slobodata e letanlje... da mozes krilja da rasiris i da letnes |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
visoko a?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
visoko, nistko, daleku, blisku... koj kako saka jas sum za nisko i daleku posto mi e strav od visina
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko erika jong
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj ti tekna ... ne bas taka... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhaha
pa zatoa i se nasmejav oti svativ deka ne mislese bash taka |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da gi frlis baletankite za gazenje po jajca i kazes sto mislis, makar poveketo na kogo si im sluzel za zabava ili korist te zamrazile i ostavile
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga mozes da i go muvas deckoto na nekoja bez da si imas potoa problemi
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Futuristite vikaat deka vo idnina
zenite ke imale po trojca mazi: eden za doma edean za biznis eden samo za sex . Kako trgnale, ne me cudi, Garant ke me odbere nekoja za po doma, zaso epten sum dobar u mienje tanjiri...!!! Ako mi e dozvolena malku sloboda bi sakal da ima i barem malce sex, ama sea, kako ke kaze zena mi ... Toa e...!!! Eeeeh Sloboda...!!!! |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....To za trojca e oficijalno,a zenata normalno kao i sea pa ke si svrlja nastrana,znaci 3 ne e limit,to e samo obvrska...!!!!!E so ti sloboda !!! Изменето од moira - 04.Мај.2008 во 02:22 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sloboda e koga steknes sposobnost za levitacija, telekineza mu ja raspukas glavata so misla na nekoj so ti smeta, telepatija, ke znes ako i se seksa na nekoja...
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e koga ke go frlish bagazhot sto ti go tovarile od ragjanje - zbirshtinata sobrano od semejstvoto, sredinata, uchilishteto, religijata, filozofijata, dogmite, veruvanjata, obichaite, adetite, opshtestvoto... i t.n.
E, koga ke go storite toa, togash ke bidete slobodni ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikad
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |