|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хе хе........знаев дека сите погрешно ќе сфатат....... не сакам да ми се извинуваат иако ми погрешиле....... а на тие што не треба да им се прости џабе им е и искрено ИЗВИНИ........ а тие што ме знаат ме разбираат......и подобро е така..... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok ti si znaes .....P.S IZVINI sto ti se umesav u komentarot .se nadevam ne se lutis.pozdravce za tebe
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма зошто ИЗВИНИ сега.......нема потреба од тоа.....а кој те лажел дека ја се лутам а..... ма во ред е се тоа....... П.С. да не прочитам повеќе тоа "ИЗВИНИ" ....важи? |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi od kogo e iskazjan i kako e iskazjan, no i dali e kazjan gledajki me vo ochi ili poinaku, a po t-f voopshto ne veruvam pa bilo toa da e i najiskreno iskazjano.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dogovoreno .toa izvini bese da isprobam kako navistina reagiras na zborot izvini pozdrav do tebe |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се извинувам кога навистина мислам дека сум згрешила (а тоа ретко се случува ) а што се однесува до прифаќање туѓо извинување... се зависи од кого е и како е кажано најверојатно. Ако е од моето срценце го прифаќам зошто знам дека секогаш искрено мисли
Изменето од Monuska - 25.Април.2008 во 14:18 |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ne bi veruvala vo zborot izvini,ne bi veruvala i vo lugeto a toa ne go sakam.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...abe, vikaat skrshena vazna ne se lepela, ama shoznam...mozda i ke veruem nekad...ustvari veruj ne veruj dok ne vatam duplo za toa ne se smiruem...pa sea nek mi kaze izvini ja dvaputi ke si kazam posle toa...
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zasto da ne...sekoj gresi...i sekoj ima pravo na greska...edna ...dve...pa i poveke...lugeto ne se masini..ima li nekoj sto e bezgresen?...VERUVAM VO IZVINI...iskreno
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Onoj sto pravi greska, a ne ja poprava, pravi i druga greska."
Konfucie
|
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Onoj koj se izvinuva za sopstvena dobivka ne e iskren.. Ako se izvini ne barajki nisto za vozvrat togas mozebi e iskreno..
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... e tebe da te zgazne nekoj od 100 kila na prstot so zulj i da ti se izvini ke mu izvinish li... aj molimte solzi ti tecat... i ke mu recesh... nishto nishto... a u sebe si vikash... mrsh govedo upm... i se vitkash od bolka tri dena.... more ne veruvam sekogash vo izvini... neka otvoraat oci... za gledanje se... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...na Vaga, ednashka i se greshi...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |