|
Легендарни места за "искачање" |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе.. да не чекаш во погрешна насока!!! |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj...IDIVIDI
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..МОРЕ АЈ ДА СЕ ПРИБЕРЕМЕ..ЌЕ НЕ СОБЕРЕ МИЛИЦИЈА
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Legendarno nesto za izleguvanje e select vo Strumica
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo PARK vo PARK odime vo park tamu site pijat iako e mrak vo PARK vo PARK najdi mesto zgodno. da zivee PARK tolku mnogu raboti se slucile vo nego da znaeshe da zbori sega ke beshhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...............
|
|
sofijaz
Нов член Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Legendarni mesta ima puno, ali ZZ e ZZ.
Shkola zivota! Day-off se epten shema. Krle mozda e fraer, ali zena mu?! Najbolji zenski DJ vo gradov, voda mozat site da i nosat. Shteta shto ja nema u zadnje vreme ili jas ne sum ja videla. |
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читајќи вака како ви било тогаш на времето и сестра ми што ја имам слушано да збори...криво ми е што не сум се родила порано
Денешнава младина во која спаѓам не знае за ништо друго освен пиење (летно време секако во парк, зима кај се најде, ако треба ке се мрзнеш надвор само начукај се) и после несвесно се упатуваш кај те викнат- Колосеум, Хард Рок... И стандард секој викенд е тоа. Ми треба нешто поинакво, почнувајќи од нови луѓе, кои се надевам сеа ќе ги запознаам на факултет кога ќе почнам |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoe vreme si ima svoi ubavini.
Mozebi,vakvi kavi shto se sega mladite bi im bilo dosadno vo "nashe vreme"isto kako shto i nie od toa vreme imame svoe mislenje za deneshnite "aktivnosti"na mladite. Mi tekna sega...vo momentov na "Boni" i "Ani" na "Kamel"(Bubi)...na "Green"....ahhh...nostalgija |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah ...za zal poveke nema legendarni mesta - site tie odamna se otideni vo legendite...sega samo nekoi instant bezlicni mesta niknuvaat.
A porano se znaese kade bese najludata i najopustena zabava...bez limit,ogranicuvanja i problemi...Starata Skopska Carsija (1991-1996) Baghdad Caffe - cajdzilnica u Carsijata so nad 200 vida na caj..dali ste piele caj od nilski krokodil,caj od ajkula ili pak caj od kaktus,smreka...i.t.n. Koj znae dali toa navistina bea caevi od krokodil,ajkula,razni zmii-ali u sekoj slucaj bese dozivuvanje 21 - kultniot 21..isto vo Carsija...posle Baghdad Cafe pravo u 21...fantasticna muzika,super lugje Dzadzo- karsi 21..ista varijanta ,nesto posmirena Mondrijan- koj ne bil,samo moze da zali,zali,zali..(isto carsija)..Ovde bese onaa pure Skopska mainstream intelegencija..i onie koj sakaa da bidat del od nea..Prekrasni lugje izlegoa od Mondrijan Ararat-uste edno kultno mesto vo Skopskata carsija...nemam zborovi ZZ - ZZ e vekje klasika,nema so da se kaze Pony - edno od najrokerskite mesta..smesteno vo Gradskiot Park ...bilo nekad...tesko da ce se ponoviti.. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARAKANAAAAAAA
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne izleguvajte , ladno e....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
xX-Honey-Xx
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на скопјево му фали некој доообар кафич што би работел од пон до пет НОН СТОП=) Имаме идеја само чекаме да пораснеме и да оствариме...хехеех
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па Маракана работи секој ден и топ музиче свират
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алан ме потсети на свирките у 21 (читај дваескец... ) ... Ееее... Најбољи времиња... |
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |