![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 103> |
Автор | ||
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
So toa sto ke im se dade pogolemi prava na homoseksualcite ne znachi deka so toa i avtomatski ke se iskorenat homofobite. Sekogas ke ima i takvi koi mrazat homoseksualci, se rasistichki nastroeni itn. I ovdeka postojano na televizija ke izlezat so nekoja storija za prekrsuvanje na pravata na homoseksualcite, izbrkani od rabota, ili pak pretepani od nekoj homofob ili rasist.
Ne moram i jas da bidam kako niv, a i ne sakam. Toa e pravo na izbor i sekoj neka si go zivee zivotot kako saka. Jas nikogas ne sum zapoznala nekoj homoseksualec ama otsekogas sum bila svesna daka ima luge koi ne se kako mene, bez razlikia na sto i da se odnesuva razlichnosta.
|
||
Прилепчанка
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
koi toa pogolemi prava treba da im se dadat?????
so e toa so im fali????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
|
E pa ti sto im fali sega... ete toa... da ne gi diskriminiraat. Pravo da formiraat brachna zaednica, da posvojat dete... itn. Iako so ova poslednovo sto rekov da posvojat deca ne sum bas soglasna
![]() Neznam kako e Sk ama aj nekoj vo prilep neka se kazi deka e peder i neka izlezi za raka faten so dechkoto i neka mi kazi kako si pominal...
|
||
Прилепчанка
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
![]() |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
мојот став кон хомосексуалците ќе го изразам низ песна:
http://www.youtube.com/watch?v=mBlKuMm3uvc песната не е навреда за нив,него се појаснува за какви права се борат. |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Имам пријатели на кое кучето им е геј. Им се качува само на кучиња од ист пол. Свашта
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Дај не зезај, човековите права и песнава немаат ама баш никаква допирна точка. Песнава е само показател кои стереотипи и предрасуди се застапени кај луѓето. Изменето од doriangray - 02.Мај.2008 во 23:42 |
||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
тоа во долниот ред е само цитат од бендот што ја пее не се мои зборови тие ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Во секој случај ти го изрази ставот преку песната
![]()
|
||
||
![]() |
||
|
е така де.......тоа.......цитатот под тоа.......не е мое....... ![]() а што.......не чини песната.... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
moj stav e umrete pederi so vise pederi to vise zenski za nas
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() П.С: Ај ѕирни на темата за Велес... |
||
||
![]() |
||
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
|
ja ne vi posakuja loso, ami poubo za vas da stanite normalni lujdze, da izrodite celjad a ne vaka da vi se rugaa
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |