|
Кафе |
Внеси реплика | страница <1 678910 25> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemojte mnogu kafe..ako morate...zamenete barem edno
so sholja kakao. Em e pozdravo,em povkusno.. |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odamna veke ne sum piela
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum ljubitel na kafinjata
Vo isklucitelni slucaevi moze nes ili kapuchino...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До пред некое време речиси ич не пиев. Само кога бев излезен со друшто, па ради реда шмукав нес и тоа до пола и го оставав .
Ама нешто во последно време не знам што ми стана, сабајле едно станување, ставам ѓезвето на шпорет и варам едно горко кафе (турско-македонско, whatever). После седнувам на балкон и го пијам на мира. Уживам во него... Така веќе подолго време, и дневно пијам по неколку. Ми стана вистинско задоволство. Само што ми фали и цигара со кафето, ама бидејќи решив да ги оставам (еве речиси два месеци ) си уживам само во кафетинот... Пијам исклучиво горко кафе и тоа сакам сам да си го сварам, оти секогаш си го погодувам . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum mnogu meraklija na kafinata mi je straf da ne ocrnam.
|
|
vrtyuwged
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пијам по две дневно... едно утринско (без кое никако не можам) ... и едно поручек ... (3 во 1 или нес-кафе попарено со вруќа вода и малку млеко.... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно утринско, турско и едно попладне, исто така турско. Не повеќе од тоа.
Не сум баш љубител на капучина, нес кафиња, макијата, не сакам ни еспресо...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najveke 2 dnevno
dosta mi se tolku |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kafeto mi e najubavo koga go pijam so nea
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не пиеја на работа немаше ни ја да пијам....само уз друштво..а со него посебно.
Не лажи не ти е убаво со мене туку од мене |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mirjanka.ilceva
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znae li nekoj kade osven vo Zegin mozam da go kupam ona kafeto za slabeenje Vitagold? Velat super bilo edna drugarka namalila 9kg so nego i bilo brazilsko vkusno kafe!
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првото кафе наутро ми е нешто без кое не можам, ако треба пола саат порано ќе станам само на раат да си го испијам, ако се ми е ОК со утринското кафе потоа во текот на денот и немам потреба да пијам.
Обожавам Nescafe топло, без млеко. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Решив да му раскинам на кафето, особено ова турското. Во последно време почнува да ми смета, ми прави киселини и како топка во желудникот да имам, иако пијам само 2 дневно.
Капучина не сакам (тоа е млеко во прав со разноразни ароми и емулгатори...не е тоа тоа). Несот ме дрма. Што да пијам (освен чај)? Мислам така нешто да има ефект на кафе ?(концентрација, будење) а да не е кафе? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dorucek od ovosje dava svezina i porcija energija
a postoi i kafe bez kofeinot koj drma |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |