![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 52> |
Автор | |
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neti go zabraniv lepotice kafeto:)
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() Ako moze i nekoe hotelce so nea...!!!!! Изменето од којсумјас - 02.Мај.2008 во 00:09 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Еве и ова....
Нека благоста ја победи лутината...нека доброто го совлада злото
нека алчниот го освојат дарови...нека лажливецот ја надигра
вистината...нека на омразата преку љубовта и дојде крај.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
tri kefa EDNOPODRUGO
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Momentalno...ne mi teknuva
znachi li toa deka ne mi fali nishto??? |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Ne znaci deka nishto ne ti fali tuku deka se ti fali i si se pomiri so toa. i si se spozna sebe si i deka si konecno haj samo so sebe. E toa e toa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ma nemoj??
![]() E,fala ti ...nemashe da znam..upm.. |
|
![]() |
|
ete, videeeeee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Spomen!
Potsetnik na nekogas! ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...mamma ova upm e kratenka neli.... od ona aj u p.... m...... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... se razbravme... znaci sega jas samo upm da vikam... da ne trosham tolku mnogu vozduh za cela recenica... ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Da ,tokmu toa znaci...i uste mnogu godini da ne ti teknuva ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |