|
САД или Русија? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 27> |
Автор | ||
Gorg
Сениор Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i jas sum za da si staneme tamu 50 i nekoja amerikanska drzava i koj gi ebe site okolu nas
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од официјална Москва, која ја има признаено земјава под уставното име, Грците очекуваат поддршка за нивниот став во преговорите. Караманлис во изјава за рускиот весник "Взглед" вели "властите во Грција очекуваат поддршка од Русија за спорот за промена на името на соседна Македонија". Грчкиот весник "То вима", пак од своја страна пишува дека Путин има намера да излезе со "жешка" изјава по прашањето за името на Македонија, во која што руската страна ќе покаже дека стои зад грчката позиција во преговорите и ќе се ангажира да прифати име кое Атина и Скопје ќе го договорат меѓу себе и покрај тоа што Москва ја призна земјава под нејзиното уставно име. Според него, Грција ја цени позицијата на Русија, која во април гласеше дека ќе поддржи заемно прифатливо решение меѓу Атина и Скопје за името Македонија. Ајде сега повелете и коментирајте го најновиот доказ за неизмерната руска ''љубов'' и ''пријателство'' кон македонскиот народ и Македонија...... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma,koj ja ebe rusija,....a i shto moze taa da napravi okolu toa ,..ne znam,...nema taa nikakvo vlijanie,...tamu kaj shto treba,...a,toa e kaj makedonija,...moze putkin da posere neshto,....i da go ostavi toa,...kako nekoe kuche skitnica koga ke se olesni kaj ke mu tekne,....samo,"smrdjavata" od toa,...nema da se oseti ,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala bogu eden svesen.
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....Isto taka ovaa tema ni dava za sloboda da ja komentirame neizmernata amerikanska ljubov i prijatelstvo kon makedonskiot narod i Makedonija..... ________________________________________________________________________________ 110th CONGRESS, 1st Session IN THE SENATE OF THE USA,August 3,2007 Mr.Mendez(for himself,Ms. Snowe and Mr. Obama)submitted the following resolution;which was referred to the Committee of Foreign Relations RESOLUTION Expressing the sense of the Senate that the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) should stop the utilization of materials that violate provisions of the United Nations-brokered Interim Agreement between FYROM and Greece regarding "hostile activities and propaganda" and should work with the United Nations and Greece to achieve longstanding United States and United Nations policy goals of finding a mutually acceptable official name for FYROM. _________________________________________________________________________________ Ovaa rezolucija ja predlagaa senatorite Mendez (koj e silen podrzuvac na Hilari Klinton) i Obama. Drz' se Makedonce.....Amerika te saka !!! Gledaj : Greece Macedonia USA *** Name of Macedonia Изменето од Duduk - 01.Мај.2008 во 08:44 |
||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi zabole rusite, srbite, grcite bugarite so si ti pravoslaven!!!! |
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A od druga strana pak,Amerikka (katolik), Hrvatot(katolik),Turcija(musliman) ne obozavaat,prosto se ocarani od nas..mmmmmmmmmmmm... MILINA !!! Uste ovie od Tibet nekako da uspeeme da gi sharmirame i kaj ke ni bide krajot Изменето од Duduk - 01.Мај.2008 во 11:09 |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
amerika ne se katolici, ama vo sekoj slucaj poveke ni ja pocituvaat crkvata od pravoslavnite 'braka'.
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што се Американците ако не се мнозинството католици??? Имаш право повеќе им одговара да бидат марсовци...
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI su propestanti
razlicni su od katolici i od ortodoksi
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prasabnje za site prorusko orentirani:
Kazete edna drzava vo svetot koja bila proruski orentirana i imala nekakov blagodet od toa? Mozebi Srbija? |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakva Srbija go popusija so Kosovo samo zaradi toa sto mislea deka Rusija ke im pomogne...nitu edna |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku bedno. Koja pravoslavna vera? Onaa koja ne ti ja priznava crkvata, ili onaa koja te asimilira, a da ne se onie pravoslavni braka koi ne ti go priznavaat imeto, ili nekoj drugi od mars mozebi. Tesko nam ako Grcite, tatarfite i Srbite gi smetame za pravoslavni braka. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa prasuvam pavline ,neka katze nekoj, koj videl fajde od Rusija. So Rusija treba da sorabotuvame ekonomski DA, megutoa da se potpres na Rusite toa e samoubistvo. Takva greska napravija Srbite i vidi do kaj dojdoa, za na kraj otkoga izgubija skoro se da se svesta, si go povlecat opasot pomegu nozite i se orentirat kon onie koi do vcera gi bombardiraa. |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |