![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 242> |
Автор | |||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Се гордеам што сум Муслиман,Елхамдулиллах. Имаш нешто против? |
|||
![]() |
|||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
||
Не разбирам добро англиски,ама неоправдано е да си ја убие ќерката што се вљубила во човек со друга вера.Постои друг пристап за тоа,да си ја советувал....итн. |
|||
![]() |
|||
GrobarMKD ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
||
nikako ,,, zosto i bi imal ???? ,,,, se plasam samo od posuperiorni i pointelegentni ,,, nikako od inferiorni,,,,, |
|||
![]() |
|||
||
Блазе си и на таа мајка што си родила олку умен син.Се си знае кутриот. |
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
A da ja ostavil na mira .... toa resenie e ili ne spored tebe ???? |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
Padisah ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 393 |
||
Монструмот од Австрија создал подземен свет за своите затвореници Досега случајот „Кампуш“ се сметаше за одраз на изопаченоста во поствоената историја на оваа земја ВИЕНА - Австриецот кој призна дека 24 години ја држел својата ќерка во подрум, и е татко на седум нејзини деца, ќе се појави пред судијата за прекршоци. Полицијата соопшти дека Јозеф Фриц, исто така, признал дека го запалил телото на бебето што починало во куќата во Амстетен, Долна Австрија. Фриц (73) се наоѓа во судот во соседното место Сент Поелтен. Судијата за 14 дена треба да донесе одлука дали ќе му го продожи притворот. Неговата ќерка, која сега има 42 години, и нејзините шест деца се ставени под заштита. Адвокатот на жртвите изјави дека случајот не покажува знаци на неуспех на институциите во корист на австриските власти. „Се' досега нема знаци дека имало некакви грешки од страна на официјални лица“, изјави адвокатот Кристоф Хербст за австриската новинска агенција АПА. „Ако имаше таква грешка, јасно е дека ќе треба да разговараме за тоа“. Меѓутоа, австриските медиуми поставуваат прашања за тоа како толку сериозно кривично дело толку долго не било забележано. Оспособен како електричар и инженер, Фриц е сопственик на мала станбена зграда, во која издавал неколку станови и живеел на најгорниот кат. Во текот на изминатите години изградил подземен свет за своите затвореници, во тесни соби без прозорци. Тој ги снабдувал со храна и облека, купувајќи ги производите надвор од градот за да избегне сомневање, пишува „Њујорк тајмс“. Од фотографиите на подрумот на Фриц се забележува скриена мрежа од тесни соби без прозорци кои имале добра звучна изолација. Неговата ќерка Елизабет исчезнала на 28 август 1984 година, на 18-годишна возраст, кога според нејзоното сведочење татко и' ја намамил во подрумот, притоа дрогирајќи ја и врзувајќи и' ги рацете пред да ја заклучи таму. Се наведува дека таа била принудена да напише писмо за да изгледа дека избегала од Амстетен, мал град од околу 130 км западно од Виена. |
|||
Sultan Ulü-l Ebsar
T.Han B.Osman bin lahavle Daimi Muzaffer Dünya Fatihi Haşmetli ve Ulu Sultan |
|||
![]() |
|||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
||
ПРЕСТАНЕТЕ СО ПРЕПУКУВАЊЕ И СО ЛИЧНИ НАВРЕДИ!!!
|
|||
![]() |
|||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
||
Да Падишах - има такви уроди! Срамно е што постојат и треба да бидат најстрого осудени! Добро е што Австрија има добар судски систем, па нема да се извлече од ова.
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Padishah toa e djubre i ce bide najstrogo osudeno se nadevam a kazi mi go tvoeto mislenje za postot sto jas go objaviv kade taktko ubil cerka za toa sto se vljubila vo nemusliman?????Koe e tvoeto mislenje???? |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
Padisah ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 393 |
||
da , da , neznam sto da kazam
allah na nikogo da ne mu dade vakvo nesto ni na mojot najgolem dusman
allah da ne stititi od losite i losotiite na ovoj svet
samo sto takvi slucaevi vo avstrija do sega se imale 3 izgleda
i vo mediumite vo avstrija dosta se pisuvase
sto se slucuva so nasata zemja zosto ...kritiki imase dosta
|
|||
Sultan Ulü-l Ebsar
T.Han B.Osman bin lahavle Daimi Muzaffer Dünya Fatihi Haşmetli ve Ulu Sultan |
|||
![]() |
|||
||
Ne mi e jasen tvojot odgvor mozes li da bides malku pokonkreten...???? |
|||
Give me your secrets
|||
![]() |
|||
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
||
~,,~Pomoz Bog junache~,,~ znaesh koga ce dobiesh odgovorot.....koj go ochekuvash~~~ne ochekuvaj takvo neshto vo bliska idnina oti nema da dobiesh nishto iskreno~,,~
Изменето од Vlad Tepesh - 30.Април.2008 во 01:37 |
|||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|||
![]() |
|||
GrobarMKD ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
||
go kazav ona sto go cuvstvuvam i sekogas mislam ,,,, kako odgovor na nekoi provokacii vo stilot " gord sum sto sum musliman " ,,,,, vo red ,,, I JAS SUM GORD STO SUM MAKEDONEC , PRAVOSLAVEC , I STO SEKOGAS IMA RAZBIRANJE ZA MEN OD SITE ORTODOKSNI HRISTIJANI I STO MOI BRACA SE VLASITE
![]() |
|||
![]() |
|||
muhadzir ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
||
Do prasanjeto od Templarius-
Jasen e stavot na Islamot deka nikoj covek ne smee nikogo da ubie, t.e. ako ubie eden nevin covek kako celo covestvo da go pogubil. Toj "musliman" sto sakal da ja ubie cerkata poradi toa sto se vlubila vo hristijanin e za osuduvanje. A sekoj covek koj ce ima takov slucaj prvo treba da si gi bara greskite kaj sebe. Spored edna pogovorka decata se ogledalo na roditelite, sto ja smetam deka vo golem del e toa vistina. I jas ne bi sakal koga bi imal cerka da se zalubi vo nekoj koj sto ne e mukmin (vernik) musliman, no ako taa bi se vlubila i omazila za drug, togas pogolemiot teret od greskata ce bide kaj mene i kaj mojata zena zatoa sto ne sme ja vospitale vo Islamski duh. Bidejki sekoj koj sto e vospitan vo Islamski duh, znaci deka e mukmin(vernik) i togas ce si znae do kade mu e dolga cergata za da si gi pusti nozete. |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |