|
HZ. MEHDI (A.R.) |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | |
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hilafet - и тебе последна опомена! Не коментирај нешто што е надвор од темата или што е чисто модераторска забелешка!
|
|
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah zar i komentarite se zabraneti zidarski?Pa vo red od sega neka bide ova monolog eden ke posuva drugite neka slusaat Ddijalog ne ni treba.
|
|
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako e do tamu dojdena rabotata da baniras,baniraj gospodine .....ic oko da ne ti trepne.
|
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има потреба од дијалог - ама во врска со темата... имаш теми за неврзани муабети и општи муабети...
Така што - имаш ли нешто да додадеш на оваа тема? |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE E FER!!!! Vlad i GorbarMKd ne zasluzeno se banirani |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заслужено се - беа опоменати, не го испочитуваа. Не се само они банирани. Ако одите офф топик - ќе продолжам да банирам!
|
|
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |