|
HZ. MEHDI (A.R.) |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kazi tempo jas se turiv od citajne na temava negde ne procitav koj ke bide toa zlo
|
|
HILAFET_CH
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto od toa....
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahahahaa
ne be........ja vikam taka bese.... sea gledam site sme tuka pa taka da.....izmeneti se nekoi raboti.... ama ajde...neka bide po tvoe...... iamse u eden film dojde sin mu na satanata..... mos taj ke bide losio.......... moze li i ja da dojdam so vas koga ke go pobeduvate..... ??????????????? |
|
end off days 15...14...13....
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sega jas ne ja znam tvojata definicija za zloto ama ovdeka se zboruva za ZLO a zlo e se sto e protiv coveka i Boga.... |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
HILAFET_CH
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zloto e i za mene zlo no jas sakav da znam dali zloto ke bide vo covecka forma ili ke bide vo nekoj vid visa sila me interesira kako e opisano toa zlo vo vasite knigi.
|
|
HILAFET_CH
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto templo od mojot odgovor jas moram na spiejne utre se radoti pa se nadevam deka ke mi odgovoris uttre ke procitam.
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ajde...
ja mislam deka zloto ke bide taj sin mu satanata.......... i zamislete si deka hristijanite u muslimanite i ateistite(oti sme druzeljubivi ne za drugo) ke odete zaedno u vojna protiv neko.... ke bide pointeresno so ke se desava dodeka go najdete nego koa ke go pobeduvate...... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
|
end off days 15...14...13....
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hilafet, дадов објаснување што е тоа зло и кој ќе биде дел од него. На кратко - и луѓето и демоните ќе бидат дел од него...
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
19 Зашто во тие дни ќе има неволја каква немало од почетокот на Божјото создавање, па досега, и нема да биде. 20 И ако Господ не ги скрати тие дни, не би се спасил ниеден човек; но заради избраните, кои ги избра, ги скрати дните. 21 И ако некој ви рече тогаш: ‘Еве, тука е Христос! Ене, таму!’ не верувајте; 22 зашто ќе се појават лажни христоси и лажни пророци и ќе покажат знаци и чуда, за да ги измамат избраните, ако е можно. 23 А вие внимавајте! Ете, ви кажав сè однапред!” 24 ”Во тие дни - после тие неволји - сонцето ќе потемни и месечината нема да ја дава својата светлина, 25 ѕвездите ќе паѓаат од небото и небесните сили ќе се расклатат. 26 И тогаш ќе Го видат Човечкиот Син како доаѓа на облаците, со голема сила и слава. 27 И тогаш, Тој ќе ги испрати Своите ангели и ќе ги собере своите избрани од четирите ветра, од крајот на земјата до крајот на небото.” |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Падишах, Требо, Влад и Темплариус - ако дадете уште еден единствен коментар надвор од темата, ќе бидете банирани!
|
|
Padisah
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 393 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sultan Ulü-l Ebsar
T.Han B.Osman bin lahavle Daimi Muzaffer Dünya Fatihi Haşmetli ve Ulu Sultan |
|
Padisah
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 393 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj leka nok
|
|
Sultan Ulü-l Ebsar
T.Han B.Osman bin lahavle Daimi Muzaffer Dünya Fatihi Haşmetli ve Ulu Sultan |
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Требо и Влад една недела одмор. Уште некој?
|
|
HILAFET_CH
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trebo ne go poznavam ali na vlad ova mu trebase da oladi malce trcase ko na maraton
|
|
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |