|
Заљубен маж |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ja e**m vise, sto me gajle!!!!
I kazav deka ja sakam , se zgazi od smeenje!!! E, ne i kazuvam vise i kraj!!! So ima vrska so ja lazev!! Изменето од којсумјас - 28.Април.2008 во 19:34 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dusicki se koga se zaljubeni: slabi....ranlivi.... polovina carstvo davaat za eden ubav zbor
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЌЕ СЕ СМЕНИ ВЛАСТА ..ЌЕ ВИДИТЕ ПОСЛЕ ......
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku se tie silni.... mozat da pobedat cela Rimska Legija i azdaja da zadavat so goli race i kako gladijatori da se borat vo arena bez trunka strav i...kako pokoseni da padnat na kolena pred nozete na sakanata zena...so naiven molben pogled...vo iscekuvanje na edna edinstvena nasmevka |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e kejt DA ZIVEAT ZALJUBENITE MAZI! TRIPATI URA ZA NIV! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto posle prochitanive mislenja imam vpechatok deka
navistina ne zasluzuvame mazite da se zaljubat vo nas?? Mi deluva kako da se potsmevame na mashkata zaljubenost,a toa ne e dobro...mene barem ne mi se dopadja.. Изменето од mamma - 29.Април.2008 во 17:21 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamma, ne mislam deka zenite se potsmevaat na mashkata zaljubenost, naprotiv
mozebi samo sakaat da kazat deka si interesni i pravat sekakvi gluposti za da ja pridobijat devojkata vo koja se zaljubeni. istite tie mazi prethodno se smeele koga ke videle takvo odnesuvanje od drug maz i velele deka tie nikogash ne bi se odnesuvale taka. koga ke se zaljubat pravat raboti za koi porano mislele deka nikogash nema da gi napravat. zatoa se ineteresni, a ne veruvam deka nekoja im se potsmeva (barem jas ne) |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA zamisli....da varat kafe im e zadovolstvo(ova samo za primer go davam)prosto uzivaat...ama samo koga se zaljubeni...
ama ima i takvi koi gi smetaat takvite za PAPUCKI... pa sakaat da varat ama posle cel zivot se LIGUSHAT za zal |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne si praite mnogu filmoi, mashkite se sho praat praat za da ve opashaat, a za toa bogami ako treba i papuchi ke si nosime ama posle ke letate po nas ko sho si letate na letechi papuchi...hihhihihihiiih
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj kako
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... i si kaza smea i sam si se nasmea... aloooo aj ova procitaj go ushte ednash... precitaj analiziraj i ke svatish deka mashkite gi napravi prostitutki... |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |