|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 37> |
Автор | |
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se izvozam so avion,zosto se nemam vozeno nikogas,a imam ogromna zelba da go storam toa.I ne planiram da umram ako ne letam so avion....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЌЕ СИ ЛЕГНАМ НА МИРА,ЌЕ СИ ГО ПРЕГЛЕДАМ ФИЛМОТ ОД НАЈРАНИТЕ СЕЌАВАЊА ДО ПОСЛЕДНИОТ МИГ,И АКО МИ ОСТАНЕ ВРЕМЕ...ЌЕ СИ ЗАМИНАМ ПОРАНО!!!...ОД ОВА ПОУБАВО ЗДРАВЈЕ!НЕ СЕ ПЛАШАМ ОД СМРТТА,АМА НАСИЛНА ИЛИ НЕНАДЕЈНА...МРАЗАМ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali ste sigurni deka za seto toa shto go pishuvate ke imate sila
i pokraj znaenjeto shto ve cheka????Jas ne...zatoa shto togash e logichno i chovechki da ne mislish na..... letanje so avion na primer Изменето од mamma - 09.Април.2008 во 18:35 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЈАС СИ СТОЈАМ ЗАД НАПИШАНОТО!!!А ШТО БИ ПРАВЕЛ...ЌЕ БЕГАМ?..НИШТО НЕ МОЖАМ ДА СМЕНАМ... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas si stojam
bi sakal da me otpalat vo vselenata so svoi oci da vidam kade bev |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oglas ke daam...i bas da vidam dali nekoja ke mi dae
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ja be,ako e za gajret
|
|
apce
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nisto posebno........
kako sekoj den....ke dojde i ke zamine
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE IM DAVAM INSTRUKCII STO DA PRAVAT BEZ MENE, KAKO DA SE ORGANIZIRAAT.....NEZNAM DALI KE MI STASA EDEN DEN
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
INTERESNO......MISLAM DEKA RAZBRAV |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurna sum vo toa, ona sto go napisav vo ovaa tema, sigurna sum deka bi go napravila |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden den????
hm....
malku mi e za da gi napravam site gluposti koi mi se zabraneti a....uuuufff....kolku sakam da gi napravam
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A temava da neja otvori nekoj so ima namera da go dojde do toj den po svoja volja ili?
Don't siri losi idei po forumov:)!!! Jas neznam so bi pravel:D iskreno.... nesum spremen da zaminuvam...a ionaka malku luge ke go osetat moeto otsustvo od ovoj svet... Изменето од only_me - 29.Април.2008 во 22:39 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj den zivej go kako da e samo toj uste eden den...!!!!
Изменето од којсумјас - 02.Мај.2008 во 00:15 |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |