|
Мерак |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 48> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Merak mi e koga sum vo kontakt so prirodata, koga ke slusnam dobra pesma, koga ke slusnam ubav zbor, koga ke vidam ubava dusa.....
Изменето од RUSHKA - 28.Април.2008 во 17:37 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
meraci kolku sakas...da igram so vnucite,da se setam vo niv pokraj vardar,merak mie koga gi sreduvam milenicinjata po doma,meraci se golemi-salatite i skarata sto ja sprema soprugot a jas sedam i cekam i po nesto pijuckam i slusam muzika,merak e ubaviot muabet so prijatelka,merak e tel.razgovor so kerkata i vnukite ,merak e koga zetot me poducuva na nekoi raboti vo vrska so kompjuterot e pusti meraci - da se vrati mladosta no toa malo morgen!
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Merak mi e koga ke sednam na terasa so kafe pred mene na pocetok na Juni vo 05:00 casot natro!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke mi sedne vo skut
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар меракот престанува со исполнување на истиот? Зар еден мерак не ража друг...трет....какви сме ние всушност? Има ли крај на мераците
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ufffff...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maria magdalena, kolku si vo pravo... jas sega mozam bez problem da nabrojam 100 stvari na koi imam merak merak za dobra muzika merak za dobar razgovor merak za kuvanje merak za ubavi sliki gledanje merak za teatar uf kolku ima |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...merak po edno libe...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај Боже сите наши мераци ни станат стварност
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Амин! (абе оваа мама лепотицава била ептен строга)
ЗА МАМА |
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
merak mi e da zaspijam porano vecerva
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мерак ми е да си легнам до Луна 83.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes mi e merak den
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ti go imam merakot...
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |