IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 10:48
Krsis prsti Tanja, i skrisum me poglednuvas dodeka za nesto me obvinuvas, a toj pogled go znam iako ne e tvoj, stavot na nakisnato vrapce sto go podrzuvas i kon vrata poglednuvas, kako gosti da cekas, onie stari i dobro poznati na koi si naviknata da gi precekas bez cuvstva i ispratis bez prijaten zamor, kako voopsto i da ne bile zosto tragovite kako sto se prepolneta pepeljara i troski od kikiriki brgu ke bidat prikrieni so otvoreniot prozor niz koj ke izlezat site sekavanja sto ionaka bea tolku povrsni...da, Tanja, ceznees za ona sto bese pred mene, za onie sirovi i ednodimenzionalni slucuvanja kako stranica od slikovnica, fati- frli...Znaes li Tanja, zosto me sakas ? Znaes li zosto nasmevka ti budam i pred mene kontrola nemas nad sebe ? Ne veruvam deka znaes zosto sem strav drugo na tvoeto lice ne gledam...E pa ke ti kazam, zosto...ne si zasluzila seuste da znaes, no sepak svesno ke vlezam vo greska..." Sakame drug zosto toa e edinstven nacin da se zasakame sebe si, zosto ti si jas, a jas sum ti i go sakame eden kaj drug ona sto go sakame kaj sebe i sto bi zvucelo kako falba dokolku go proglasime samo kaj sebe, a nas ne ucea da bideme skromni i da go sakame onoj sto ke go proglasime za blizen kako sto se sakame sebe si...ne ni vazno, ako ne razbiras...samo..."Sakaj me bez kontrola ili sakaj nekoj drug so kontrola i neka ti e so sreka "...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 00:00
Gol se banjam so ladna voda, za da vidime sto prvo ke se zatrese, a ti velis deka sum Don Kihot, sam protiv site...no, jas sakam da bidam samo so tebe podaleku od site gnasi sto se izlazale deka imaat pravo da disat vozduh i smetaat nekomu, a ti velis deka moram ljubezen da bidam, a mene za cuci - muci da me biduva ne moze, samo tebe te sakam i samo so tebe sum dobar dur si dobra...a priznavam, ponekogas slika ke mi svetne kako si odam gordo, a ti gorclivi solzi ronis po mene na kolena polzejki ocajno izgovorajki go moeto ime...a si velam sto ako ne bidne taka i pet pari po mene ne frli dur si zaminuvam i naprotiv za telefon se fati so tainstven tefter vo raka...pa daj, izligavi se, masko da se pocuvstvuvam i deka samo ja sum i deka poaren od mene nema na ovoj svet...pa sto ako ne e vistina ? ...vazno ubavo zvuci...alfa mazjak, ih !...ne, ma, nekam drugi zeni, samo se zezam, neku alfa gluposti, samo vo tebe gledam od utro do mrak...golemi vrvci za patikite si mi kupila...a nemase pogolemi ?...za da se obesam zosto ionaka velis deka niedna nema da me trpi i saka kako ti, a bas i ti ne se prekrsi so tvoeto sakanje zaradi seriozni obvrski koi ne sum kadar da gi svatam...deka sum tokmak sto dosol na poseta od Mars i se cudi na se naokolu...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 10:21
U picku mater, Tanja, da, navistina u picku mater...koj? majka ti ?...ne mi se sviga,uste si mlada da bides odvratna i dosadna so zelbi za komandi iako..."folcvagen" treba da isplati osteti na zarobenicite na prinudna rabota...bar nekoj gi spomnuva i da ne bide, a mene? ...koj mene da me spomne i zali koga tvoi zborovi kako metkovi fijukaat i nieden ne me promasuva...bree, pravo cudo kako sum ziv, ne, ti me gagas samo vo nervnite zavsetoci, ne mozam da begam, nitu da cuvstvuvam i da imas opravdanie za obvinuvanja deka nemam oset...milo moe neizlecivo, sto i da recam, sto i da napravam, samo ti predizvikuva momentalna anestezija, dodeka sum tuka, a stom zaminam...op ! Armagedon !...sreka sto si imame bar seks, edinstveno nesto sto ne odrzuva zaedno...rasipan ?...da ne se razbravme do sega nesto ?... celo vreme jazicite samo za neverbalna komunikacija gi koristime...kako kucinjata...a sepak, iako sum zaglaven i stegnat ne mi e krivo, mozam da trpam, pa neka gleda koj saka...
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 11:37
Jas dojdov po guska
i da ostavam dve na zbunet od mene !
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 12:00
големо%20гушкање   големо%20гушкање    големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 12:02
Dojdov,zemav,otidov!
Da mu kazam deka go sakam!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 17:08
бакнежбакнежбакнеж
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 18:22
...woow....ovde backi se delat...a jas dojdov samo ednaa guska do zbunet da ostavam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 00:16
Jas i do zbunet i do moira
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 07:57
големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 23:29
zbunet tuka sum si jaголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 23:35
Kaj si mor ?

Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 23:37
zbunet se sekam na dobrite strari vreminja oga nie se zaebaavme megju temive

onie u skolo pak ne maltretiraat prva smena, utre

ti zbunet so si prais, so ima novo?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 23:41
E pa decinja mali mora da odat vo skolo, a nie golemite sme fraeri i pusime cigari i pieme pivce i siskame po zenski
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.