![]() |
|
HZ. MEHDI (A.R.) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Автор | ||
svemirski_duh ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Niz koi toa vekovi,Drakula ?
Kade ? Francija ? Spanija ? Palestina ? Bosna ? Kosovo ? Irak ? Somalija ? Kade ? |
||
![]() |
||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
|
Влад - без лични квалификации и без навреди! Имаш опомена за последниот пост.
|
||
![]() |
||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
|
aj jaja jajaajaja
ova stanuva interesno...... :) da ne se moderatorite.......dosega ke zakazevte masovna tepacka na plostad (muslimani v.s hristijani) :))) abre Tepes pa neli znaes deka toa ne e vistina.......leleeeee.... toa se e lagi...... i 5 vekovnoto ropstvo i poturcuvanjeto na selanite i.... se... bukvalno se...... cccccccc :))))) da ne se svatime pogresno vo site veri ima isklucoci......pa taka da ne bi prepisal se na muslimanskoto ucenje....... Ama sea...... ako zememe deka vojnata vo makedonija ja napravile....albanski nacionalisti koi ne se pridrzuvaat na k*ranot...ok.... ima nacionalisti i kaj hristijanite pa ne znaci deka treba crkvata ili biblijata da snosi odgovornost za nivnite dela....... ama ako zemem predvid deka celi 5 veka vladeele ovde muslimanite(turci) i pravele sekakvi cuda i zulumi...nekako ne bi se soglasil so prethodnonapisanoto....... zatoa sto site muslimani go znaat k*ranot na pamet.....i go pocituvaat ....donekade samo donekade si vo pravo :))))))))) |
||
end off days 15...14...13....
|
||
![]() |
||
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
|
~,,~E sega da ne ste tolku pametni kako shto mislite deka ste ne bi se lozhele na vakvi prikaski ,kako shto e ovaa za ovoj pes Mehdi shto go ochekuvate da ve vodi vo pohod na unishtuvanje na se shto ne e muhamedansko~,,~Mislite oti nekoj ushte vi veruva na propagandata za sozhibvot i dobronamernost,jas barem mnogu poodamna ve imam prochitano vo namerata~Ali so ovaa otvoreno ve razbiraat poveceto narod pred koj drugachie se prezentirate~,,~
|
||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||
![]() |
||
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
|
Изменето од zidarski - 29.Април.2008 во 16:34 |
||
![]() |
||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|
Навистина и мене ми е чудно зошто толкава омраза кон муслиманите има кај Темплариус!!!-Што лошо видел од нас!!!
![]() |
||
![]() |
||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
|
Abe,ti nemoj nam da ni go prodavas toa sto ti go mislis!! Mozebi tebe te ucat,se sto e Muslimansko da unistuvas! Pa sega nam toa ni go prepisuvas!! Si mislis deka se site kako tebe!! Poso se gledat deka ti nesakas sozivot so drugite luge...i sega toa ni go prepisuvas nam na MuslimaniteQ!! Pa sto loso napravile Muslimanite,aj klazi surtuk!! Изменето од Halid ibn Velid - 29.Април.2008 во 15:53 |
||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
Daija tvojata zakana, mi prestavuva cest .... daj boze da umram onaka kako ti si zamislil, veruvam deka imas ubava ideja.... ![]() |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
I nemojte da zboruvate za sozivot ne sme deca basni ne ni trebaat .... se gleda....
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
|
Omere, koga neznaes sto da kazes, molci, pomalku si licemeren....
Изменето од Templarius - 29.Април.2008 во 02:25 |
||
Give me your secrets
||
![]() |
||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
|
|
||
![]() |
||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
|
Pozz draga! Sozivot e sozivot, nema razlicni tolkuvanja. Jas iskreno ne gi sakam mnogu praznicnite atmosferi. POsebno kaj nas sekogas ima mnogu gosti, guzva, i bas vo toj period na moite dragi prijatelki ne bi mozela da im go posvetam vinamnieto koe go zasluzuvaat. Jas kako i site drugi vnimatelno gi odbiram prijatelkite, no komsiite tuka se......Mozebi pred da pocnam da citam za islamo, kon sosedite sum se odnesuvala tipicno tinejdzerski "Dobar den i tolku" no ne i sega. Islamot tolku go potencira SOSEDOT, da bukvalno treba da se grizis za nego, poveke otkolku za nekoj blizok rodnina. Jas smetam deka sozivot, ne e samo praznuvanjeto na praznicite, da bides so niv vo radost, tuku CELOSEN SOZIVOT e koga si togas koja najmnogu si im potreben, togas koga drugite baraat prilika da izbegaat. E vistinskiot sozivot e toa za mene. Da pomognam kolku mozam, pa duri i so sovet ako nemozm poveke. Znaes kolku starici imam vo sosedstvoto. E pa jas sozivoto ne go smetam samo ako i otidam na praznik, i ja iznamacam dodeka mi stavi sok, ne jas gledam sekogas da sum im na usluga. Dali se toa lekovi ili bilo koja dr. pomos. NE bi sakala da spomnuvam, bidejki site tie raboti se pravat poradi Boga, i poradi GOLEMATA nagrada koja ni ja vetil za odrzuvanjeto na sozivotot, i poradi faktot sto toa go pravel nasiot drag Pratenik Muhammed, nbmn. Za zal vremeto ne ni dozvoluva da gi posetuvam site prijatelki, no sekogas se trudam barem so SMS da se setam na niv, i da gi zaprasam kako se cuvstvuvaat. E toa e draga sozivot. A sto stanuva zbor za kolegite od fakultetot koi 90% se nemuslimani.....aj da ne bidam dosadna, no navistina se trudam da im pomagam so mat. posebno na onie koi se nadvor od Sk. Na niv mozebi seedno im e dali ke se setam koga im e praznik, no mnogu im e bitno koga ke gi izvestam za koga e zakazan ispitot..... Vo osnova Marija, znam deka razmisluvame isto, ednostavno sakav da ti go prestavam ISLAMSKIOT NACIN NA SOZIVOT. VO momentov me mozam doslovno da ti citiram hadisi, no veruvaj mi, postojat premnogu koi sekoj ISKREN VERNIK go pottuknuvaat, da bide dobar sosed i prijatel..... Predpostavuvam deka samata si iskusila.. GOlema guska od mene ![]() ![]() Изменето од Aisha - 29.Април.2008 во 10:02 |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
![]() |
||
|
DAIJA I SITE OSTANATI GI CITAM VASITE ZAKANI KOI SAMO SLEP NE MOZE DA GI VIDI UPATENI KON ZMEJKO I VLAD ,MARIJA MAGDALENA EVANGELO ZIDARSKI I MENE , CE VI ODGOVORAM A TOA E DEKA NE MOZETE DA ZAPLASITE NIKOGO I NIKOGAS NEMA DA USPETE< JAKI STE OVDEKA NA FORUMOV SOKRIENI ZAD MASKI , POD RAZNI NICKOVI, PLUKATE NA SE STO E HRISTIJANSKO I MISLITE DEKA STE MANGUPI VASATA BROJNOST NIKOGAS NE ME PLASELA I NE MOZE DA ME UPLASI VASATA DOKTRINA NA ZAPLASUVANJE TRENIRAJTE JA NA VASITE DOMA NEMOJTE OVDEKA, VASATA VERA CUVAJTE SI JA I NEGUVAJTE SI JA , NO NE DIRAJTE VO NESTO STO E SVETO NA NEKOJ DRUG, NE VE MRZAM, VE ZALAM, ZA ZALENJE STE KOGA VASITE LICNI FRUSTRACII GI LECITE PREKU VERATA A ZNAETE LI KOJ ZA TOA CE PATI NA KRAJ PAK VIE ....... NO KAKO I DA E, SLOBODNO PRODOLZETE DA SE ZAKNUVATE POSTO DOKAZUVATE DEKA DRUGO NISTO NE ZNAETE I USTE POVECE JA UNISTUVATE SLIKATA NA MUSLIMANSTVOTO, CE SE MOLAM ZA VAS GOSPOD DA VE NAGRADI SO PROSKA
Изменето од zidarski - 29.Април.2008 во 00:01 |
||
![]() |
||
|
Сепак и ова не можам да го премолчам.Ако си добил од некого таква порака,тогаш те молам немој да оставаш впечаток дека си добил од сите муслимани на форумов,тоа не е фер.Не можеш за еден или двајца да оквалификуваш цел народ или цела вера.И јас сум добивал неколку такви пораки,па сепак ни на крај на памет не ми дошло тоа да им го препишам на сите христијани. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |