|
ВЕ САКА ИЛИ НЕ? |
Внеси реплика | страница <1234 16> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si svoj i ne te zasaka- nemozes da napravis nisto ako pocnes da glumis- mozebi kje te zasaka - a mozebi ne glumata sekogas nepalit |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Saka samo da mi se kaci
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne Изменето од eurydice - 01.Мај.2008 во 21:42 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od mnogu sakanje mnogu sakati proodile
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me saka
ama ke mora da pocne da me jlubi |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...voa mojava mnogu komplicira, ama pa si ja sakam
Изменето од zbunet - 29.Април.2008 во 11:55 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nebitno,voopshto nevazno.....bitno e da ne me mrazi..
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас лично би се откажала ама познавам многу личности што би биле упорни и што не би се откажале,... |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da me saka i da ne me saka gajle mi e!!!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама ја те сааакаааам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aham
Изменето од Irenica - 29.Април.2008 во 14:36 |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ЈОК!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam dali me saka ,premnogu me zbunuva...ama ako doznaam deka ne me saka togas nema da napravam nisto da me zasaka.Edno znam,ako nekoj ne me saka vakva kakva sto sum nikogas nema da se smenam i da glumam za da go pridobijam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stom moze da me trpi vakva kakva sto sum i uste da e so mene, znaci mora mnogu da me saka..
A da glumis ili da "pravis" nesto za nekoj da te zasaka... nikogas nisto nema da postignes... ke si ostanes so glumata..
|
|
Внеси реплика | страница <1234 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |